Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Erdoğan: YSK noktayı koysun öpüp başımıza koyarız

Cumhurbaşkanı Erdoğan Rusya dönüşü uçakta yaptığı açıklamada İstanbul seçiminin tekrarlanması gerektiğine işaret ederek, "YSK noktayı koysun, öpüp başımıza koyarız. Teşkilatımızda sandığa hakimiyette eksiklik olabilir" dedi.

Erdoğan: YSK noktayı koysun öpüp başımıza koyarız

Erdoğan, şu ifadeleri kullandı:
?Biliyorsunuz geçmişte benim bir milletvekili adaylığım söz konusu olmuştu. İstanbul´da İl Seçim Kurulu bana mazbatamı verdi, ben milletvekili mazbatasını aldım, tercihli seçim sisteminin olduğu dönemde. O zaman bir arkadaşımız kalktı, ki benim altımda, ben il başkanıyım o ilçe başkanı, onu getirdik aday yaptık, listeye de koyduk. Sonra Ankara´dan YSK´ya başvurdular. YSK´ya başvurmak suretiyle benim milletvekilliğimi elimden aldılar. Tamam dedik kabul ettik?

?ŞU ANDAN BUNLAR BUNU HAZMEDEMİYOR  İTİRAZLARI HAZMEDEMİYORLAR?

Milletvekilliğini elinden aldıklarında mazbatasını aldığını, elinde olduğunu ifade eden Erdoğan, ?Mazbatayı iptal ettiler. Şimdi burada İstanbul gibi bir şehirde benim vatandaşım, halkım, ?benim kalbimin mutmain olması lazım, nereye itiraz yapılacaksa yapılsın´ diyor. 13-14 bin oy fark olduğu zaman seçilmez gibi bir ifade söz konusu değil. Gelin tam manasıyla itirazları ortadan kaldıralım, şaibe şu bu kalmasın, YSK da noktayı koysun, biz de öper başımıza koyarız. Ama şu anda bunlar bunu hazmedemiyor. İtirazları hazmedemiyor. ?Neye itiraz ediyorsun?´ Niye itiraz etmeyelim ki? Sonuna kadar işin takipçisi oluruz. YSK kararını verdikten sonra da iş biter? dedi.

Haberin devamı...



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER