Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Erdoğan: Türkiye, S-400 savunma sistemini alacaktır demiyorum, almıştır

Cumhurbaşkanı Erdoğan, S-400´lerin teslimatı ile ilgili yaptığı açıklamada, "Türkiye, S-400 savunma sistemini alacaktır demiyorum, almıştır. Biz bu işi bitirdik." dedi.

Erdoğan: Türkiye, S-400 savunma sistemini alacaktır demiyorum, almıştır

Cumhurbaşkanı ErdoğanAK Parti grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Erdoğan, S-400´lerle ilgili yaptığı açıklamada, "S-400 konusunda, "Türkiye bu sistemi alacaktır" demiyorum, "Türkiye bu sistemi almıştır" Böyle bir sistemi biz ABD´den istedik mi, istedik, verdin mi vermedin. Sayın Obama döneminden itibaren biz bu çalışmayı başlattık. Kongre müsaade etmiyormuş, biz de tabi ki başımızın çaresine bakacağız." ifadelerini kullandı.

 Erdoğan şunları söyledi...

Bugüne kadar milletimize hep gelişme, büyüme, zenginlik, huzur, istikrar, aydınlık bir gelecek vadettik ve bunu da yaptık.

Türkiye yaşadığı bunca yaşadığı bunca sıkıntıya rağmen hamd olsun dimdik ayaktadır.

Unutmayalım ki, bu sonsuz, hesapsız bir kredi değildir. Bize verilen desteğin karşılığını icraat olarak sunmak zorundayız. Bir an önce milletin önüne somut başarılarla çıkmalıyız.

İstanbul ve Ankara´da vitrin anlamında kayıp yaşadık ama ilçe ve meclislerde seçimi kazandık.

"S-400´LERİ ALACAĞIZ DEMİYORUM, ALDIK"

S-400 konusunda, "Türkiye bu sistemi alacaktır" demiyorum, "Türkiye bu sistemi almıştır."

Böyle bir sistemi biz ABD´den istedik mi, istedik, verdin mi vermedin. Sayın Obama döneminden itibaren biz bu çalışmayı başlattık. Kongre müsaade etmiyormuş, biz de tabi ki başımızın çaresine bakacağız.

"S-400´LER İNŞALLAH KISA ZAMANDA GELİYOR"

S-400´ler uygun fiyatla olmanın yanında ortak üretime de geçebilme sözünü alarak sözleşmemizi imzaladık. İnşallah kısa zamanda da geliyor.

"BİZ AYNI ZAMANDA ÜRETİM ORTAĞIYIZ"

Türkiye F-35´lerin sadece müşterisi değil, aynı zamanda üretim ortağıdır.

Biz Başkan Sayın Trump´la ay sonu Japonya´da bir arada olacağız, orada zaten kendileriyle ayrıca görüşmemiz var. Orada da bu konuları inşallah karşılıklı olarak görüşeceğiz.

Kaynak: Medya



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER