Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

ERDOĞAN-PUTİN ZİRVESİNE DAİR ESAD YÖNETİMİNDEN AÇIKLAMA: MEMNUNİYETLE KARŞILIYORUZ

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Putin´in Soçi´de gerçekleştirdiği zirveden İdlib´de silahsız bölge kurulması anlaşması çıkması ve olası operasyonun rafa kalkmasının ardından Suriye hükümetinden açıklamada bulunuldu.

ERDOĞAN-PUTİN ZİRVESİNE DAİR ESAD YÖNETİMİNDEN AÇIKLAMA: MEMNUNİYETLE KARŞILIYORUZ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin´in Soçi´de gerçekleştirdiği zirvede İdlib´de silahsız bölge kurulması ve olası operasyonun rafa kalkması yönünde anlaşmaya varılmıştı. Erdoğan ile Putin´in görüşmesine dair Suriye hükümetinden ilk açıklama geldi.

Sputnik´in aktardığına göre Suriye devlet televizyonuna konuşan Suriye Dışişleri Bakanlığından bir kaynak, dün Soçi´deki zirvede Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan arasında varılan İdlib´de silahsız bölge mutabakatını memnuniyetle karşıladıklarını söyledi.

Ancak Esad yönetiminin Suriye´nin tamamında yeniden kontrolü sağlama hedefine dair konuşan Dışişleri yetkilisi, ´´Suriye toprağının son karışı kurtarılana dek terörle savaşımızı devam ettireceğiz´´ dedi.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER