Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Erdoğan, Eskişehir´de seçim mitinginde bir konuşma gerçekleştirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Eskişehir´de düzenlenen mitingde halka hitap edtti.

Erdoğan, Eskişehir´de seçim mitinginde bir konuşma gerçekleştirdi.

Erdoğan´ın açıklamalarında şu ifadeleri kullandı: "Buradan Eskişehir´den başlayarak Tüm Anadolu´nun Nevruz Bayramı´nı tebrik ediyoruz. İlk yerli otomobilimizi bu topraklarda ürettik. Ne yazık ki yerli ve milli olana tahammül edemeyen CHP tarafından sabote edildi. Nuri Demirağ´ın başına gelenlerin en önemli sebebi CHP´nin kendisini rakip olarak görmesidir. Demiryolu inşaatlarının durdurulmasının sebebi milletimize bu hızlı ve konforlu aracın çok görülmüş olmasıdır.

CHP zihniyeti Keban barajına kurbağalara göl mü yapıyorsunuz diyerek karşı çıktı. Bu kadar enerjiyi toprağa mı vereceksini diyerek senelerce Keban Barajı´nı eleştirdi. Yavuz Sultan Selim´i yaptığımızda, Marmaray´ı yaptığımızda bu CHP zihniyeti hep karşı çıktı. Neden, yapılan işlere onların hayalleri bile yetişemiyor da ondan. Şimdi savunma sanayiinde hamleler yapıyoruz. Burada TAİ var. Uçaklarımızın ve helikopterlerimizin motorlarını yapacağız. Önümüzü kesmeye çalışıyorlar. 

Dünyanın en büyük 10 projesinden altısını ülkemizde yapıyoruz. Herbirini ayrı sabote etmek için ayrı çalışıyor. Ellerinde olsa savunma sanayiinde dışarıya bağımlı hale getirecekler. Bu millet bir daha ne demokrasisinden ne ekonomisinden ne de diğer kazanımlarından geriye gidilmesine izin vermeyecek. Darbe ve vesayet dönemlerinin hortlamasına izin vermeyecek. Ülkemizi ve milletimize şaşı bakan kim varsa hepsi seçimleri bekliyor. Sanıyorlar ki seçimlerden sonra kendilerine gün doğacak.

Kaynak: medya



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER