Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

ERDOĞAN: CEZAEVİNDEN ÇIKTIKTAN SONRA PENSİLVANYA´YA DEĞİL HALKIMIZA GİTTİK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi´nde partisinin aday tanıtım programında konuştu.

ERDOĞAN: CEZAEVİNDEN ÇIKTIKTAN SONRA PENSİLVANYA´YA DEĞİL HALKIMIZA GİTTİK

?Cumhurbaşkanlığı seçiminde de Türkiye genelinde hedefimize ulaşabilmenin yolu önce İstanbul´u veya İstanbul´da başarıyı yakalamaktan geçiyor.? diyen Erdoğan, şunları söyledi:

?Rabbimizin ve ecdadımızın huzurunda, İstanbul´a ve tüm milletimize söz veriyoruz; Fatih´in askerleri ve manevi rehberleriyle fethettiği bu şehre namahrem eli uzanmasına asla izin vermeyeceğiz. Bu mübarek şehrin üzerinde yayılan ezanların dinmesine asla izin vermeyeceğiz, bayrağımızın yere düşmesine asla izin vermeyeceğiz. İstanbul´un her bir tepesinde, her bir hanesinde fetih ışığını söndürmek isteyenlere meydanları bırakmayacağız. İstanbul´u boynu bükük bırakmayacağız.

Seçim maratonumuz 24 Haziran akşamı zaferle neticelenecektir. Türkiye 24 Haziran´dan sonra Rabia´sına daha sıkı sarılacaktır. Biz birbirimizi sadece yaratandan ötürü seveceğiz. Ülkemiz büyüdükçe, birliğimiz ve bağımsızlığımız perçinlendi. Milli gelirimizi 3,5 kat arttırdığımızda, enflasyonu tek haneye düşürdüğümüzde ülkemizin kalkınmasına hizmet etmiş olduk ama bunu kavramayanlar oldu. Milli olmak faize giden parayı yatırımlar yoluyla millete aktarmak demektir. Şu 16 yıllık iktidarımız döneminde devlet-millet kaynaşması gerçekleşti. Ey İnce sen bunlardan anlamazsın. Bu iş yürek işi, zihniyet işi. Sizin geçmişinizden bu yana var mı?

Milli olmak; milli geliri artırmak, milletin iş ve aşını büyütmek demektir. Milli olmak; faize giden parayı, yatırımlar ve sosyal yardımlar yoluyla millete aktarmak demektir. Yerli olmak; Türkiye´yi 5 cente muhtaç halde IMF kapısında bekletmemek, savunma sanayinde dışa bağımlılığı olmamak demektir.?

CHP´nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce´nin Pensilvanya iddialarına tekrar cevap veren Erdoğan, şöyle konuştu: ?Yalan üstüne yalan. Enteresan yalanlardan bir tanesi daha. Ben AK Parti´yi Pensilvanya ile görüşerek adımını atmışız. Dün Akhisar´da söyledim. Dedim ki, buradan sesleniyorum dedim. Benden cevap istedi. Aslında muhatap alınacak kalitede, kariyerde birisi değil. Bunun görüşmesini yaparak AK Parti´yi kurma çalışmasını ispat etmekte sen mükellefsin. ?Eğer ispat edemezsen namertsin´ dedim dün Akhisar´da. Milletime de bunu duyuruyorum. Ya benim hayatımda belediye başkanlığım döneminde Altunizade´de bulunurlardı, o zaman iki veya 3 kere kendisiyle görüşmem olmuştur. Ama partimi kurarken asla. Kim ki o gideceğim soracağım ya?

Biz cezaevinden çıktıktan sonra kime gittik biliyor musunuz? Pensilvanya´ya değil. Ya? Halkımıza gittik. Bilimsel görüşmenin sonucunda amblemimize varıncaya kadar, adına varıncaya kadar partimizin kurulmasının gereğini milletimizden aldığımız icazetle kararını verdik. Ey gidi İnce. Biz bir yerden gelen talimatla değil, milletimizden aldığımız talimatla bu adımı attık.?



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER