Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Erdoğan, Berat Albayrak´ı gönderiyor

Ak Parti´nin eski Milletvekili Emin Şirin, "Erdoğan da Berat Albayrak ile yürümeyeceğini gördü. CHP´nin de mutabık kaldığı Maliye Bakanı ile birlikte beraber yürütelim teklifi gitti" dedi.

Erdoğan, Berat Albayrak´ı gönderiyor

Ak Parti´nin eski Milletvekili Emin Şirin,?Türkiye ekonomik çıkmaz içinde. Erdoğan da Berat Albayrak ile yürümeyeceğini gördü. Dolayısıyla CHP´nin de mutabık kaldığı Maliye Bakanı ile birlikte beraber yürütelim teklifi gitti. 15 gün oldu? dedi.

Milli Gazete´de yer alan habere göre: AKP´nin eski Milletvekili Emin Şirin, bir televizyon programına katıldı. Gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan Emin Şirin, ?Türkiye ekonomik çıkmaz içinde. Erdoğan da Berat Albayrak ile yürümeyeceğini gördü. Dolayısıyla CHP´nin de mutabık kaldığı Maliye Bakanı ile birlikte beraber yürütelim teklifi gitti. 15 gün oldu? diye konuştu. 

AKP´li eski vekil Emin Şirin, Ekrem İmamoğlu´nun İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olmasına ilişkin de, ?Bu sayede Pelikan´ın para kaynakları da kesilir? dedi.

Emin Şirin konuşmasına şu şekilde devam etti; ?Sayın Cumhurbaşkanı Berat Albayrak´ın Maliye Bakanlığı´ndan ayrılmasını istiyor. Çünkü, yurtdışında gördüğümüz fotoğraflar, Sayın Berat Albayrak´ın, Pelikan grubunun yaptığı faaliyetleri, Pelikan parti içinde yarattığı sıkıntılar, Pelikan´ın neredeyse paralel devlet haline geldiği yayın bir hale geldi. Dolayısı ile Berat Albayrak başka bir bakanlığa geçer, Pelikan grubu gider. Ekrem İmamoğlu İstanbul Belediyesi´nde devam eder. Bu sayede Pelikan´ın para kaynakları da kesilir. Bir taşta birkaç kuş vuracak gibi görülüyor.?

Kaynak:Medya



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER