Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

ERDOĞAN, AK PARTİ´DE MİLLETVEKİLİ LİSTESİ DIŞINDA KALAN VEKİLLERE SESLENDİ

Bosna Hersek ziyareti dönüşü uçakta gazetecilerin sorularını yanıtlayan AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan aday listesi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Erdoğan, liste dışı kalan mevcut vekiller için "Ehliyet, liyakat prensiplerimize

ERDOĞAN, AK PARTİ´DE MİLLETVEKİLİ LİSTESİ DIŞINDA KALAN VEKİLLERE SESLENDİ

24 Haziran´da gerçekleştirilecek 27. Dönem Milletvekili seçimleri için AKP, dün akşam saatlerine doğru YSK´ya teslim etti. AKP´de ekonomi kurmayları ile 149 milletvekilini yeni dönem için milletvekili listesinde yer vermedi. Bosna ziyaretinden dönüşte uçakta gazetecilerin sorularını yanıtlayan AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, liste dışında kalan mevcut milletvekilleri için ilginç açıklamalarda bulundu.

Erdoğan, partisinde liste dışında kalan mevcut vekiller için şunları söyledi;

"Ehliyet, liyakat önemli. Parlamento´daki prensiplerimize dikkat etmemiş, devamda hassasiyet göstermemiş arkadaşlarımızı listelere koymadık, koymuyoruz. Bir de bu sefer bir hassasiyet daha gösterdik. Aday adayı arkadaşlardan yazılı bir taahhüt aldık. ?Haftanın üç günü Ankara´dasınız. Üç günü dışında, hepinizin seçim bölgenizde ofisleriniz olacak. O ofislerde çalışmaları yürüteceksiniz. Oralardaki çalışmalarınızı da her hafta rapor edeceksiniz´ dedik. Bunların taahhüdünü de arkadaşlardan yazılı olarak aldık."



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER