Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Erbakan´ı "Anma ve Anlama" programı bugün MEB Şûra´da

24 Şubat´ta başlayan Erbakan Haftası kapsamında bugün Ankara MEB Şûra Salonu´nda dualarla yâd edilecek.

Erbakan´ı

24 Şubat´ta başlayan Erbakan Haftası kapsamında dünyanın ve Türkiye´nin dört bir tarafındaki etkinliklerle anılan Erbakan, bugün Ankara MEB Şûra Salonu´nda dualarla yâd edilecek.

YERLİ VE YABANCI ÇOK SAYIDA İSİM KATILACAK

Erbakan Haftası (24 Şubat-2 Mart) kapsamında Erbakan Hoca´ya bugün kabri başında dualar edilecek. Kabristan ziyaretinden sonra saat 20.00´de Ankara´da MEB Şûra Salonu´nda ?Nezaket Dürüstlük Timsalı?  temasıyla ?anma ve anlama´ programıyla anılacak.

Programa bütün siyasi partilerin liderleri davet edilirken, İslam ülkelerinin büyükelçileri ve yurtdışından da çok sayıda davetlinin katılması bekleniyor. Bu yılki programın ana temasını ise ?nezaket ve dürüstlük´ oluşturuyor.

Milli Görüş Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan, vefatının 8´inci sene-i devriyesinde temasıyla başta İslam ülkeleri  olmak üzere Avrupa ve Balkanlar´da yüzlerce ülkede hayırla yâd ediliyor!

 

 

 

erbakani-anma-ve-anlamaprogrami-bugun-meb-surada.jpg?

"BİZ MANTAR ZİHNİYETLİ DEĞİLİZ"

Biz mantar zihniyetli değiliz; biz çınar ağacıyız.

Prof. Dr. Necmettin Erbakan

Saadete ancak Millî Görüş´le erişilebilir. Millî Görüş´ün bir tek partisi vardır, o da Saadet Partisi´dir. Eğer birisi ben de Millî Görüşçüyüm  diye ortaya çıkarsa palyaçoya benzer.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER