Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Erbakan Hoca´nın dava arkadaşı, Süleyman Arif Emre, rahmet-i Rahman´a kavuştu

Milli Görüş lideri merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan´ın yakın çalışma arkadaşlarından eski Devlet Bakanı Süleyman Arif Emre, rahmet-i Rahman´a kavuştu.

Erbakan Hoca´nın dava arkadaşı, Süleyman Arif Emre, rahmet-i Rahman´a kavuştu

Milli Görüş hareketinin kurucularından ve Prof. Dr. Necmettin Erbakan´ın yakın çalışma arkadaşlarından eski Devlet Bakanı Süleyman Arif Emre rahmet-i Rahman´a kavuştu.

CENAZE NAMAZI BUGÜM

96 yaşında vefat eden Süleyman Arif Emre´nin cenazesi 22 Temmuz Pazartesi ikindi namazını takiben Ataşehir´de ki Mimar Sinan Camii´nde kılınacak cenaze namazından sonra Karacaahmet Mezarlığından defnedilecektir.

Milli Görüş lideri Erbakan Hoca ile birlikte Milli Görüş Hareketi´nin temellerini attı. Erbakan Hoca liderliğinde kurulan Milli Nizam Partisi´nin programını hazırlayan, bu partinin kapatılmasından sonra Milli Selamet Partisi´ni kurup başkanlığını deruhte eden, daha sonra sırasıyla Refah Partisi, Fazilet Partisi ve Saadet Partisi yönetiminde görev alan, beş dönem milletvekilliği yapan Süleyman Arif Emre, Siyasette Otuzbeş Yıl kitabıyla, hatıralarını belgeleyip gençlerin istifadesine sunmuştu.

Kaynak: Medya



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER