Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

ENERJİ VE TABİİ KAYNAKLAR BAKANI ALBAYRAK: SİNCAR´A KAÇACAKLARMIŞ, ORAYI DA DÜMDÜZ EDECEĞİZ

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Albayrak, "Kandil dümdüz olacaktı ya, amenna. Münbiç bitiyor, günler kaldı. Sincar´a kaçacaklarmış, Sincar´a kaçacaksanız orayı da dümdüz edeceğiz." dedi.

ENERJİ VE TABİİ KAYNAKLAR BAKANI ALBAYRAK: SİNCAR´A KAÇACAKLARMIŞ, ORAYI DA DÜMDÜZ EDECEĞİZ

 Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Üsküdar Bağlarbaşı Kültür Merkezi´nde bayramlaşma programında yaptığı konuşmada, herkesin Ramazan Bayramı´nı tebrik etti, 24 Haziran´a bir hafta kaldığını anımsattı.

Bu süre boyunca AK Parti´nin Türkiye için neden umut olduğunu anlatmanın çok önemli olduğunun altını çizen Albayrak, diğer partilerin seçim beyannamelerinin AK Parti ile kıyaslanmayacak düzeyde olduğunu söyledi.

Albayrak, 24 Haziran´a giden son haftada son sözün ?AK Parti, bu ülkenin, sadece bizlerin değil, evlat ve torunlarımızın da umudu? şeklinde olması gerektiğini vurguladı. AK Parti´nin ümit vadeden tek parti olarak neden pozitif ayrıştığını anlatmanın ayrıca bir sorumluluk getirdiğini ifade eden Albayrak, şunları kaydetti:

?Bizim bunu anlatmamız lazım. Siyaset adı altında hala tabancaya, silaha uzanıp hala saldırmak, siyaset böyle mi? Bırakın Güneydoğu´yu, Şanlıurfa´yı, Suruç´u, Şırnak´ı, İstanbul´da, şehirlerde dahi bu teröristler hücrelerinden çıkarılıp, adalet ve hukuk karşısında tasfiye edilecek. O dönem bitti. AK Parti´nin (Şanlıurfa) Milletvekili İbrahim Halil Yıldız, sayısız tehdit edildi. Dün bütün Suruç toplandı, on binler cenazede yekvücut oldu. Şunun altını şiddetle çizmek istiyorum ki artık o dönem bitti. Kandil dümdüz olacaktı ya, amenna. Münbiç bitiyor, günler kaldı. Sincar´a kaçacaklarmış, Sincar´a kaçacaksanız orayı da dümdüz edeceğiz. Teröristler nereye gizlenirse gizlensin, askerimiz, polisimiz orada onları bulup gömecek. Türkiye´de terör süreci bitti Allah´ın izniyle. Bunlar son çırpınışlarınız.?



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER