Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

EMİR ALİ HACIZADE’NİN KONUŞMASINDA DİKKAT ÇEKEN "HAMAS BAYRAĞI DETAYI

General Emir Ali Hacızade’nin konuşma gerçekleştirdiği kürsünün arkasında yer alması ‘İran, bölgede birlikte hareket ettiği oluşumlar arasında Hamas’ı da görüyor’ yorumuna neden oldu.

EMİR ALİ HACIZADE’NİN KONUŞMASINDA DİKKAT ÇEKEN

İran Devrim Muhafızları Ordusu Hava-Uzay Gücü Komutanı General Emir Ali Hacızade’nin gerçekleştirdiği konuşmada dikkat çeken bir detay yer aldı. Gerçekleştirdiği konuşma sırasında Emir Ali Hacızade’nin arkasında İran’a yakınlığıyla bilinen oluşumların bayrakları yer aldı.

Hacızade'nin konuşmasını yaptığı kürsünün arkasında, İran bayrağının yanı sıra "Lübnan Hizbullahı, Irak'taki Haşdi Şabi ve Hizbullah Tugayları ve Suriye'de rejimle hareket eden Afganlardan oluşan Fatımiyyun ve Pakistanlılardan müteşekkil Zeynebiyyun Tugayları yer aldı.

Söz konusu bayrakların arasında Filistin İslami Direniş Hareketi Hamas'ın bayrağının da bulunması dikkat çekti. Hamas'ın bayrağının İran Devrim Muhafızları Ordusu Hava-Uzay Gücü Komutanı General Emir Ali Hacızade’nin konuşma gerçekleştirdiği kürsünün arkasında yer alması ‘İran, bölgede birlikte hareket ettiği oluşumlar arasında Hamas’ı da görüyor’ yorumuna neden oldu.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER