Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Emin Kayaduman Kardeşimizi de Baki Aleme Yolcu Ettik, Sevenleri ve Hemşehirlileri Onu Yalnız Bırakmadı

Emin Kayaduman dualarla son yolculuğuna uğurlandı

Emin Kayaduman Kardeşimizi de Baki Aleme Yolcu Ettik, Sevenleri ve Hemşehirlileri Onu Yalnız Bırakmadı

"Akbaba Haber Ajansın"ın Haberi; "Aslen Malatya'lı olan Emin Kayaduman 70 yaşında kalbine yenik düşerek hayata veda etti. 3 çocuk babası 5 torun sahibi Malatya'nın değerlerinden olan rahmetli Emin Kayaduman'ın vefatı Malatya camiasını ve sevenlerini yasa boğdu. 

-Malatya Gönül Birliği Derneği Başkanı, MİAD Kurucularından, Malatya Milli Eğitim eski İl Müdür Yardımcısı, İstanbul Kültür eski İl Müdür Yardımcısı, Ümraniye Belediyesi  eski Meclis Başkan Vekili, Malatya'nın Sesi Dergisi Yazarlarından Eğitimci Yazar  Emin Kayaduman için Marmara ilahiyat fakültesi camisi'nde ikindi namazı sonrası cenaze töreni düzenlendi. Cenaze namazı öncesi rahmetlinin çocukları Taha, Furkan Kayaduman ve Tuğba Ağzıtemiz kardeşler cami avlusunda taziyeleri tek tek kabul ederlerken rahmetlinin eşi Aynur Kayaduman ise 47 yıllık hayat arkadaşına gözyaşlarıyla veda etti. 

Kılınan cenaze namazında haklar helal edilirken semaya açılan eller de edilen dualar rahmetlinin ruhuna hediye edildi. Kayaduman ailesinin acısına ortak olup cenaze namazı saflarında yer alanlar arasında Miad Malatya işadamları dernek başkanı Yunus Akdaş,  eski diyanet işleri başkanı , Prof. Dr.  Ali Bardakçı, eski milletvekillerinden İrfan Gündüz, Celal Erbay, Ümraniye belediye başkanı İsmet Yıldırım,  başkan yardımcısı Yavuz Selim Tuncer, Mesut Özdemir, eski belediye Başkanı Hasan Can, Eminönü eski belediye başkanı Nevzat Er, Malatya platformu Genel Başkanı Muzaffer Tunç ve ismini sayamadığımız çok sayıda aile dostu ve yakını  son vedada hazır bulundular. 

Kılınan cenaze namazı sonrası rahmetlinin naaşı omuzlarda dualarla uğurlanarak  ebedi istirahatgahı olan Ümraniye Hekimbaşı aile kabristanına defnedildi. 

Yeni Malatyaspor kulübü, Makon  Malatya konfederasyonu ve Mastöb genel başkanı Adil Gevrek hayata veda eden Emin Kayaduman için taziye mesajı yayınladı. Genel Başkanı Adil Gevrek mesajında "Uzun yıllardır Malatya camiamıza hizmet etmiş, yaptığı hizmetlerle gönüllerin abisi olarak adlandırdığımız Malatya Gönül Birliği dernek başkanımız Emin Kayaduman'nın  vefatı bizleri derinden üzmüştür. Kendisine Allah'tan rahmet diliyoruz. Ailesine ve Malatya'mızın  başı sağolsun." dedi. 

Malatya platformu Genel Başkanı Muzaffer Tunç hak yoluna uğurlanan Emin Kayaduman için taziye mesajı yayınladı..."

AHA

"Emin Kayaduman kardeşimiz 70'li yıllaran beri İslami camianın içinde olan, Müslümanlarla kardeşlik hukunu gücünce koruyan bir ağabeyimizdi. Uzun zamandır İstanbul'da ikamet eden ve bu süreçte yine doslarıyla diyaloğunu sürdüren ve o kardeşlik hukukunu koruyan bir kardeşimizdi. Cenaze namazına katılan insanların varlığı bir başka açıdan onun renkli kişiliğinin bir nişanesiydi. Rabbim Emin ağabeyimize gani gani rahmet etsin, mekanı cennet olsun. Aile ferlerine, akrabalarına ve tüm sevenlerine sabrı cemil diliyoruz. Selam ve dua ile..." (Haber Duruş)    

Emin Kayaduman kardeşimizin cenazesi dün (06. 10. 2019) ikindi namazına mütakip Marmara İlahiyat Fakültesi Camiin de kaldırıldı.

Ramazan Keskin hocamız Emin Kayaduman kardeşimizle ilgili taaziye mesajı

DÖNÜŞ ALLAH’ADIR.

Bir Hocamız daha Rabbine rücu etti.

Mehmet Emin Kayaduman Hocamız Ahiret yolculuğuna çıkmış bulunuyor.

Merhum Mehmet Emin Hocamıza,Allah’tan rahmet ve mağfiret dilerim.İnşaallah mekanı Cennet olur,

Merhum Hocamızın Muhtereme eşi Aynur Kardeşime, sevgili çocukları Taha’ya,Furkan’a veTuba’ya Allah’tan geniş ve güzel sabırlar dilerim.

Merhum Hocamız 1949 yılında dünyamıza teşrif etmişlerdi. Bu gün 6 Ekim 2019 ‘da Rabbinin takdir ettiği süre bitmiş oldu.

Merhum Hocamızın tüm akrabalarına ve tüm sevenlerine Allah’tan güzel sabırlar dilerim. 

Merhum Hocamızla birçok anımız oldu. En son konuşmamız geçtiğimiz günlerde bir telefon görüşmemiz oldu.

Ey Rabbim !Hocamızı ve bizleri Adn ve Firdevs Cennetinde ağırlayacağı kullardan eyle.Amin.

Vesselam.

Emin kardeşimizin cenaze merasiminde bazı estantaneler...

 

2019/10/2019-10-07-00-05-00.jpg2019/10/2019-10-07-00-05-05.jpg2019/10/2019-10-07-00-05-10.jpg2019/10/2019-10-07-00-05-14.jpg2019/10/2019-10-07-00-10-42.jpg



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


Mehmet Doğan
7.10.2019 16:11:05
Ruhu şâd mekanı Cennet olsun. Taha, Furkan ve Tuğba yeğenlerime, hanımefendi Kardeşim’e ve sevenlerine sabırlar dilerim. Emin Kardeşimin cenazesine Katılamadım. Zira bugün haberim oldu. Üzgünüm fakat hayatın gerçeği bu. Rabbim rahmet ve merhametiyle muamele eyler inşâallah

YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER