Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Emeklinin temmuz zammı belli oluyor!

Emekli maaşlarıyla ilgili önemli hafta geldi, çattı. Milyonlarca emekli temmuz zammını cuma günü öğrenecek. Zam yılın ilk yarısındaki enflasyon oranlarına göre şekillenecek. Öte yandan bayram ikramiyeleri de bekleniyor.

Emeklinin temmuz zammı belli oluyor!

Emekliler bir yandan Temmuz zammını merak ederken, bir yandan da gözünü bayram ikramiyesine çevirdi. Hem ikramiyenin ödenme tarihi hem de tutarında artış olup olmayacağı merakla bekleniyor.

Son dakika haberi: Emeklinin temmuz zammı belli oluyor! Emekli zam ve ikramiyeler...

ENFLASYON AYARI

Kurban Bayramı, 31 Temmuz-3 Ağustos tarihlerine denk geliyor. Emekliler, ödeme erkene çekilmezse 27-30 Temmuz tarihleri arasında 1.000'er TL'lik ikramiyeyi hesabında görecek. Ancak emekliler, ikramiyede artış beklentisi de taşıyor.

Son dakika haberi: Emeklinin temmuz zammı belli oluyor! Emekli zam ve ikramiyeler...
Özellikle her yıl ikramiyenin bir önceki yıl gerçekleşen enflasyon oranında artırılması talepleri gündeme geliyor. Eğer ikramiye artışı enflasyona endekslenirse, emeklilere ödenecek tutar, 2019 enflasyon oranı olan yüzde 11.84 artırılarak bin 118 lira 40 kuruşa çıkacak. Dul ve yetimlerin ödemesi de bu oranda artacak.

İKRAMİYE EN GEÇ 27-30 TEMMUZ'DA

SGK'dan aylık alan yaklaşık 13 milyon kişiye bayram ikramiyesi ödenecek. Tarih erkene çekilmezse, 27-30 Temmuz'da hesaplara yatırılacak.



Anahtar Kelimeler: Emeklinin temmuz zammı belli oluyor!

Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER