Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Emeklilikte Yaşa Takılanlar için EYT´deki son gelişmeler

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) her geçen gün seslerini yetkililere duyurmak için daha çok çaba gösteriyor. Peki, EYT´de son durum ne?

Emeklilikte Yaşa Takılanlar için EYT´deki son gelişmeler

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) konusu Türkiye´de binlerce insan için büyük bir mağduriyet oluşturuyor. Geçtiğimiz haftalarda bir araya gelen EYT´liler gündemi bomba gibi sallamış, sorunlarının çözülmesi için tek bir ağızdan yetkililere sorunun çözümü için çağrıda bulunmuşlardı. Peki, EYT´liler için son gelişmeler neler?

EYT´liler ile son gelişmeleri anlatan Sosyal Güvenlik Uzmanı Mustafa İşcan, ?EYT´liler elinden gelen her şeyi yapıyor. Geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen Emeklilikte Yaşa Takılanlar konulu toplantıda sesleri daha çok duyulmuştu. Bir hak alma konusunda EYT´liler büyük bir çaba sarf etti.? dedi.

?EYT´LİLER SORUNLARININ ÇÖZÜLMESİNİ BEKLİYOR?

İşcan, Emeklilikte Yaşa Takılanların sorunlarının bir an önce çözülmesi gerektiğini söyleyerek ?EYT´liler her fırsatta, ?Biz buradayız, bizim de sıkıntılarımız var´ diyor. EYT´liler sadece İstanbul´da değil Bursa´da, Balıkesir´de, Edirne´de, Eskişehir´de yapmış oldukları eylemlerle sorunu gündemde tutmak için çabalıyor.? diye konuştu.

 

ANKARA´DA TOPLANTI

İstanbul´daki büyük buluşmadan sonra EYT´lilerin Ankara´da da büyük bir toplantı için hazırlık yaptıkları belirtildi. İşcan, ?Aldığım duyumlara göre EYT´liler Ankara´da da büyük bir program için bir araya gelecek. Bu programlarla EYT´liler adeta gövde gösterisi yapıyor. Kendi güçlerini siyasilere göstermeye çalışan binlerce EYT´li sorunlarının çözülmesini bekliyor? ifadelerini kullandı.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER