Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

EL-HASAYİNE: TATAMIYLA YIKILAN EVLERİN İNŞAATI İÇİN SÖZLEŞMELER İMZALANIYOR

Filistin Bayındırlık ve İskân Bakanı Müfid El-Hasayine, savaşta evleri tamamıyla yıkılan şahıslar için anlaşmalara imza atılmaya başlandığını, bundan sonra imar için gereken paranın teslim edileceğini, malzemenin alınmasından sonra imara hızla başlanacağı

EL-HASAYİNE: TATAMIYLA YIKILAN EVLERİN İNŞAATI İÇİN SÖZLEŞMELER İMZALANIYOR

EL-HASAYİNE: TATAMIYLA YIKILAN EVLERİN İNŞAATI İÇİN SÖZLEŞMELER İMZALANIYOR

 

Filistin Bayındırlık ve İskân Bakanı Müfid El-Hasayine, savaşta evleri tamamıyla yıkılan şahıslar için anlaşmalara imza atılmaya başlandığını, bundan sonra imar için gereken paranın teslim edileceğini, malzemenin alınmasından sonra imara hızla başlanacağını söyledi.

Dün (15 Temmuz Çarşamba) sabah Gazze´nin bütün bölgelerinde evleri tamamıyla yıkılan Filistinlilerin, kendilerine ayrılan parayı teslim almak için hazırlanan sözleşmeleri imzalamak üzere bakanlığın ofislerine gittikleri görüldü.

Filistin halkının direniş ve sebatını takdirle karşıladıklarını belirten Hasayine, önümüzdeki birkaç ay içinde bütün Filistin´de bir inşaat devriminin başlayacağı müjdesini verdi.

Evleri tamamıyla yıkılan Filistinlilere çağrıda bulunan Hasayine, bakanlığın kendilerine tahsis ettiği parayı teslim almaları için ellerindeki plan ve projeleri teslim etmelerini istedi.

Siyonist işgal rejimi geçen yıl Gazze´ye yönelik yaptığı insanlık dışı savaşta on binlerce ev tamamıyla veya kısmen yıkıldı.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER