Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Ekrem İmamoğlu: Tatil yapmadım, açıkçası yaptığım tatil sayılmaz

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Erdoğan´ın "İstanbul´u sel götürüyor, beyefendi tatilde" sözlerine "Ben hiç tatil yapmadım, diyenler demek ki hiç çalışmamış" diye cevap verdi.

Ekrem İmamoğlu: Tatil yapmadım, açıkçası yaptığım tatil sayılmaz

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın İstanbul´da yoğun yağış nedeniyle sel yaşandığı gün kendisinin tatilde olmasına ilişkin eleştirilerine cevap verdi. Erdoğan, Rize´de açılış töreninde İmamoğlu´nu ?İstanbul´u sel götürüyor, beyefendi tatilde. Dün bir bugün iki. Ne belediye başkanıyken ne de Cumhurbaşkanlığımda ben böyle tatil yapmadım" sözleriyle eleştirmişti.

YAPTIĞIM TATİL SAYILMAZ

İmamoğlu, " ?Ben, hayatımda hiç tatile çıkmadım.´ Şu olduğunda da çıkmadım, bu olduğunda da çıkmadım! Profesyonel hayatta böyle birine şöyle bir söz söylenir: ?Demek ki hiç çalışmamışsın!´ Sonuçta her insanın makul ve mantıklı tatile ihtiyacı vardır. Ben tatil de yapmadım açıkçası. Yani yaptığım tatil sayılmaz. 2-3 gün doğal bir eş ve baba mesuliyeti ile başladı. Çocuklarımı görmeye gittim. Ve tekrar işimizin başında olduk." dedi. 

 

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Avrasya Gösteri Merkezi´nde CHP il, ilçe, kadın ve gençlik kolları yöneticileriyle buluştu. Program sonrası gazeteciler, İmamoğlu´na Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın tatille ilgili sözlerini hatırlattı.

TATİL MESELESİNİN TOPLUMDA KARŞILIĞI YOK

İmamoğlu bu soruya şöyle cevap verdi:

"Tatile göndermeler bitmiyor. Buna Cumhurbaşkanının katılması da enteresan. İstanbul´da bir olay olmuştur. Bir sel yaşanmıştır. Ki ben hemen orda oldum, dilerdim Sayın Erdoğan, Cumhurbaşkanı tatildeyken, sanıyorum Urla´da emin değilim neresi olduğuna ama tatildeyken kendileri beni arasalardı, bir geçmiş olsun dileselerdi. Yani benimle süreci paylaşsalardı. Bu daha önemli ve daha değerli bir davranış olurdu diye düşünüyorum. Tatil meselesinin toplumda bir karşılığı yok, o bakımdan bu konuyu uzatmalarının da bir anlamı yok. Kamuoyu araştırmalarını severler, yapsınlar baksınlar orada İmamoğlu´nun nasıl çalışkan bir karaktere sahip olacağını olduğunu ve bunu ispat ettiğini görürler. Bence bu mevzu kapanmıştır."



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER