Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Ekrem İmamoğlu: Manipülasyona dur diyecek kişi Sayın Cumhurbaşkanı

Ekrem İmamoğlu: "Sayın cumhurbaşkanının 2023´e kadar görev yetkisi var biz kimin kapısını çalacağız. Manipülasyona dur diyecek kendileri."

Ekrem İmamoğlu: Manipülasyona dur diyecek kişi Sayın Cumhurbaşkanı

31 Mart Yerel Seçimlerinde MHP ve Ak Parti´nin kurduğu Cumhur İttifakı´nın Ak Partili Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım ile aralarında YSK´nın resmi olmayan sonuçlarına göre 5 binin altında fark bulunan CHP´nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu arasında yarış devam ediyor. 

Yüksek Seçim Kurulu´nun verilerinde önde olduğunu belirten İmamoğlu, Anadolu Ajansı´nın dün akşamdan beri veri girişi yapmamasına, "Veri girmiyor ama tweet atıp duruyor. Sanki, bir partinin kanalı olsa, ya da partiye ait sözcü bir internet sitesi olsa böyle tweetler atardı herhalde. Kınıyorum. Ben artık Anadolu Ajansı´nı umursamıyorum" ifadesini kullandı.

Resmi olmayan rakamlara göre ve henüz YSK tarafından bir açıklama yapılmamasına karşı Yıldırım adına asılan "Teşekkürler İstanbul" içierikli billboardları eleştiren İmamoğlu, Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan´a, "Kesinlikle müdahale etmeli" diyerek çağrıda bulundu.

Yazının devamını okumak için...



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER