Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Ekonomist Erkin Şahinöz, Muharrem İnce ile yollarını ayırdı

Eski FED ekonomisti Erkin Şahinöz, 'Bin Günde Memleket Hareketi'nden ayrıldığını duyurdu: Siyasetin davranış kalıplarına uyum gösteremeyeceğim, ben dikine giden bir insanım.

Ekonomist Erkin Şahinöz, Muharrem İnce ile yollarını ayırdı

Muharrem İnce'nin 4 Eylül'de başlattığı 'Bin Günde Memleket Hareketi'nde dikkat çeken bir ayrılık yaşandı. Kurucu Kurul'unda yer alan Eski FED ekonomisti ve toplum bilimci Erkin Şahinöz, Muharrem İnce ile yollarını ayırdıklarını açıkladı.

Twitter'dan paylaşım yapan Şahinöz "Kurucı Kurulu'nda olduğum #MemleketHareketi'nden ayrıldım. Ayrılma nedenimi Sn. Başkan'a ilettim. "Siyasetin davranış kalıplarına uyum gösteremeyeceğim, ben dikine giden bir insanım. Ama size sevgim ve saygım en üst düseyde, her zaman yanınızdayım" Harekete Başarılar" ifadelerini kullandı. 

Eski CHP Milletvekili Muharrem İnce 'Bin Günde Memleket Hareketi'ni 4 Eylül'de Sivas'tan başlatmıştı.

Memleket Hareketi'nin amacını anlatan İnce, konuşmasında "Türkiye'nin misak-ı milli ittifakına ihtiyacı var. Türkiye'nin kucaklaşmaya ihtiyacı var. Böyle bir ortamda Sivas'tan yola çıkıyoruz Biz kutuplaşma yerine kucaklaşmayı önereniz. 

Muhalefet hareketi değiliz, derdimiz gelecektir' dedi. Cumhuriyetin değerleriyle oynayarak, tarihle kavga ederek FETÖ ile mücadele edilemeyeceğini de belirten İnce 'Bunların menzili de belli. Yakında yine 'kandırıldık' derler, şaşırmayın" ifadelerini kullanmıştı.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER