Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

“EĞİTİM BÜYÜK FEDAKÂRLIK GEREKTİRİR”

Mülkiyeti Çekmeköy Belediyesi'ne ait olan Şehit Ömer Halisdemir Kız Anadolu İmam-Hatip Lisesi ve Ortaokulu'nda tanıtım ve teşekkür yemeği amacıyla ilçe protokolü bir araya geldi.

“EĞİTİM BÜYÜK FEDAKÂRLIK GEREKTİRİR”

Yazarımız Ziya Gündüz'ün konu ile ilgili haberi...

Mülkiyeti Çekmeköy Belediyesi'ne ait olan Şehit Ömer Halisdemir Kız Anadolu İmam-Hatip Lisesi ve Ortaokulu'nda tanıtım ve teşekkür yemeği amacıyla ilçe protokolü bir araya geldi.

Okul mescidinde Çekmeköy Müftüsü Vehbi Akşit'in cuma hutbesini irat etmesinden sonra yemeğe geçildi.

İhtiyaç hasıl olması durumunda 7-8 bin kişiye kadar yemek çıkarılabilecek bir kapasiteye sahip olan okul mutfağı protokole gezdirildikten sonra yemekten önce kısa bir teşekkür konuşması yapan Okul Aile Birliği başkanı Muhammed Sarı konuşmasında; "Sizlerin de malumu olduğu üzere Okulumuz bir proje okuludur. Yirmi yıldan bu yana devletimiz eğitime o kadar çok yatırım yaptı ki öğrencilerimize, dünyanın birçok gelişmiş ülkesinde bile olmayan imkânlar sundu. Devletimiz; öğrencilerimize bireysel eğitim materyalleri desteğinin yanı sıra okulumuzun doğalgaz, elektrik ve su faturalarını da karşılamaktadır.

“Başkan Ahmet Poyraz'ın ve Ekibinin Çok Ciddi Destekleri Oldu”

Yaşı müsait olan arkadaşlarımız hatırlayacaktır; özellikle köylerde, her öğrenci okula giderken yanında bir odun götürür ve sınıfın ısınma ihtiyacı bu şekilde karşılanırdı. O günlerden bugünlere bizi ulaştıran Rabbimize hamdolsun. Okulumuzun devletimiz tarafından karşılanan giderleri dışında daha birçok ihtiyacı bulunmaktadır. Elbette ki bütün giderlerimizin kamudan karşılanmasını beklemenin doğru olmadığını düşünüyoruz. Bu süreçte belediye başkanımız Sayın Ahmet Poyraz'ın ve ekibinin çok ciddi destekleri oldu okulumuza ve Allah'ın izniyle bundan sonrada destek artarak devam edecektir.

Okul Aile Birliği tarafından okulumuzun temizlik ve teknik hizmetlerine karşılık 7 eleman istihdam etmekteyiz, personel maaşları ve SGK Giderleri başta olmak üzere Okulumuzun 50 bin TL sabit gideri vardır. Bu sabit giderlere kaynak oluşturmak amacıyla okul yemekhanemizi kiraya verme gibi bir arayış içerinde girdik. Hamdolsun okulumuza ciddi katkı sağlayacağına inandığımız yaz aylarında dahi kirasını ödemeye devam edecek olan bir firmayla el sıkıştık. Bugünkü yemeğimizin sponsoru el sıkıştığımız Solinay Yemek Firması’na teşekkür ediyorum." dedi

“Okul Bizim, Öğrenciler Bizim”

Şehit Ömer Halisdemir Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi kurulduğu tarihten itibaren öğrencilerine sağladığı eğitim imkânlarıyla bölgenin önde gelen eğitim kurumlarından biri olmuştur.

Muhammed Sarı konuşmasında, "Okulumuzun başarısı için bugüne kadar destek veren, gayret gösteren özellikle kurulduğu günden bugüne okulumuzda aile birliği başkanlığı görevinde bulunmuş olan Eyüp Yıldırım, Rıza Çakır ve Latif Coşar'a” teşekkür etmesinin yanı sıra Okulun en büyük destekçisi belediye başkanı Ahmet Poyraz'a günün anısına kaymakam Resul Çelik beyle birlikte Okul Müdürü, Müdür Yardımcıları, Okul Aile Birliği Üyeleri hep birlikte bir Plaket takdim ettiler..

Başkan Poyraz konuşmasında, "okul bizim, öğrenciler bizim elbette ki sahip çıkacaktık, iyi ki sahip çıktık ve bundan sonrada sahip çıkmaya devam edeceğiz" dedi.

Belediye Başkan Yardımcılarının, Milli Eğitim Müdürünün, Emniyet Müdürünün, Müftünün, Şube Müdürlerinin yerel gazetecilerin ve okul yönetiminin iştirak ettiği yemek İlçe Müftüsü Vehbi Akşit’in yemek duasıyla sona erdi.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER