Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Efkan Ala ve Eski Bakanlara Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan yeni görevler

Eski bakanlar, TBMM'deki 3 ihtisas komisyonunun başkanlığına getirildi. TBMM'deki 5 ihtisas komisyonunun başkanı değişti.

Efkan Ala ve Eski Bakanlara Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan yeni görevler

Gençlik ve Spor Eski  Bakanı Akif Çağatay Kılıç, TBMM Dışişleri Komisyonu, eski Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu, eski İçişleri Bakanı Efkan Ala ise Güvenlik ve İstihbarat Komisyonu başkanlığına seçildi.

Eski bakanlar, TBMM'deki  3 ihtisas komisyonunun başkanlığına getirildi. TBMM'deki 5 ihtisas komisyonunun başkanı değişti.

Buna göre, eski Gençlik ve Spor Bakanı, AK Parti Samsun Milletvekili Akif Çağatay Kılıç, TBMM Dışişleri Komisyonu başkanlığına seçildi.

Eski Başbakan Yardımcısı ve Eski Sağlık Bakanı, AK Parti Erzurum Milletvekili Recep Akdağ, Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu başkanlığı koltuğuna oturdu.

Eski İçişleri Bakanı, AK Parti Erzurum Milletvekili Efkan Ala, Güvenlik ve İstihbarat Komisyonu başkanlığı görevine getirildi.

Adalet Komisyonu başkanlığına AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu (KEFEK) başkanlığına ise AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal seçildi.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER