Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

DUVARDAN ÖNCE FERASET ADLI ESER ÇIKTI...

Fatime Ulaş Geçici ve Ahmet Geçici’nin ortak çalışması olan “Duvardan Önce Feraset” adlı eser, Çıra Yayınları iştiraki olan Bengisu Yayınları tarafından yayınlandı.

DUVARDAN ÖNCE FERASET ADLI ESER ÇIKTI...

Daha önce hiç işittiğiniz, gördüğünüz ya da hissettiğiniz ama açıklayamadığınız bir şeyin hakikatine tanık oldunuz mu? Hele de bu hakikatin kaynağı metluv (Kuran-ı Kerim) ya da gayri metluv (Hadis-i şerif) vahiy ise... Ne yapardınız? Biz dinlediğimiz üstatlarda, okuduğumuz kitaplarda, izlediğimiz filmlerde şahit olduğumuz bir takım hakikatlere Kur'an-ı Kerim'de ve hadis-i şeriflerde de tanık olunca heyecanlandık ve gözlerimiz doldu. Tıpkı Maide Suresi/83'te anlatılan kitap ehlinin durumu gibi: "Onlar, kendi kitaplarında anlatılan gerçekleri Kur'an'da da bulunca gözlerinden yaşlar boşalarak 'Rabbimiz iman ettik bizi Hakka şahitlik edenlerle birlikte yaz! derler."

Sonra bu hakikati öğrencilerimize anlattık, cemaatimizle paylaştık. Biz anlattıkça kelimelerimiz hakikatle bereketlendi. Ve sonunda onların da teveccühleri ile yazdıklarımızı iki kapak arasında topladik elhamdülillah. İşte bu, elinizdeki kitabın kısa hikayesidir.

Rabbim sizleri ve bizleri Hakk'a şahitlik edenlerden kılsın.



Anahtar Kelimeler: DUVARDAN FERASET ÇIKTI...

Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz