Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Dolardan sonra altın da rekor kırdı, gram altın 500 liraya dayandı

Dolar ve euro fiyatlarından sonra altın da rekor kırdı, gram altın 500 liraya dayandı. İç piyasadaki dolar ve euro kuru hareketliliği altın fiyatlarının da ateşini yükseltti.

Dolardan sonra altın da rekor kırdı, gram altın 500 liraya dayandı

 İç piyasada dolar/TL kurunda yaşanan hareketlilik gram altın fiyatları da rekor seviyeye taşıdı. Gram altın 498 TL'nin üzerine çıkarak 500 liraya dayandı.

Ons altın fiyatlarının 1,905 dolar seviyesinde seyrettiği günde iç piyasada dolar kurunda yaşanan artış, gram altının rekor kırmasına neden oldu.

VAKA ARTIŞI DA ETKİLİ OLDU

Analistler, koronavirüs vakalarındaki artışın altının ons fiyatını desteklediğini belirtti. Analistler, teknik açıdan altının ons fiyatında 1,880 doların destek, 1,920 doların direnç olarak öne çıktığını kaydetti.

Ananistler ayrıca Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın bugün Citibank tarafından düzenlenen Citibank Yatırımcı Konferansı'nda uluslararası dev şirketlerin temsilcileriyle görüşeceğini ve toplantıdan gelebilecek haberlerin yatırımcıların gündeminde olacağını söyledi.

DOLARDA SON DURUM NE?

Yeni güne 8 liranın üzerinde başlayan dolar/TL kuru rekor tazeledi. Dolar/TL kuru 8,16 lira seviyesine kadar çıktı. Dolar/TL kuru şu an 8,15 seviyelerinde işlem görüyor. 



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER