Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Dolar kuru yükselişe geçti!

Dolar geçtiğimizi haftayı düşüşle kapatırken yeni haftanın ilk işlem gününde sert yükseldi.

Dolar kuru yükselişe geçti!

Geçtiğimiz haftayı 7.35’le kapatan dolar kuru yeni haftanın ilk işlem gününe yükselişe başladı. Dolar kuru yeni haftanın ilk işlem gününde 7 kuruşluk bir yükselişle başladı. Dolar kurunda yaşanan yükseliş sonrası teknik analiz uzmanı Tunç Şatıroğlu sosyal medya hesabı üzerinden kısa bir bilgilendirme yayınladı.

Trump destekçilerinin geçen hafta ABD kongresini basmasıyla dolar endeksi çok sert bir düşüş yaşamış. Bu düşüş Türkiye’de dolar kuruna da yansımıştı. Dolar kuru yaşanan olay sonrası 7.24’e kadar düşse de bu seviyelerde tutunamayıp yönünü yukarı çevirdi. Haftayı 7.35’le kapatan dolar kuru dolar endeksinin de yeninden yükselişe geömesiyle yeni haftada yükselişini sürdürdü. Dolar kuru şu sıralarda  7.49 TL banında seyrediyor.

“DOLAR KURUNDAKİ YÜKSELİŞLER NORMAL”

Kurda yaşanan yükselişi teknik açıdan yorumlayan Tunç Şatıroğlu yapmış olduğu Twitter paylaşımında yaşanan yukarı yönlü hareketlenmenin normal olduğunu ileri sürdü. Daha önceki sosyal medya paylaşımlarında da dolar kurunda orta vadede bir düşüş hareketi beklediğini belirten Tunç Şatıroğlu yeni paylaşımında yapmış olduğu teknik çalışmayı da ekranlara vererek “#DolarTL 'de perşembe ve cumartesi yaptığım videolarda anlattığım gibi tepki yükselişleri var. Normal seyirde gerçekleşen şeyler.” diye yazdı



Anahtar Kelimeler: Dolar yükselişe geçti!

Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER