Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Dolar kuru kritik seviyenin altına indi! Düşüş trendi başladı mı?

Dolar kuru kritik 7.85 liranın seviyesinin altına indi. Teknik analiz uzmanı Tunç Şatıroğlu dolar kurunun son hareketinden sonra Twitter üzerinden beklentisini takipçileriyle paylaştı.

Dolar kuru kritik seviyenin altına indi! Düşüş trendi başladı mı?

Dolar kuru ekim ayı içerisinde 7.96 lira ile tarihi rekor kırarken bu seviyeyi aşmakta zorlandığı görüldü. Geçtiğimiz haftalarda 3 defa 7.96 barajını test eden dolar kuru bu seviyelerden satış yiyerek 7.90 lira seviyelerine kadar çekildi.

Perşembe günü Merkez Bankası tarafından gerçekleştirilecek PPK toplantısından çıkması beklenen faiz artış kararı, piyasalar tarafından önceden satın alınıyor. Beklentiyle doğru orantılı bir şekilde bu hafta dolar kuru 7.90 liranın da aşağısına inerek 7.82 lira seviyelerine geriledi.

Teknik analiz uzmanı Tunç Şatıroğlu dolar kurunun bu son hareketinden sonra Twitter hesabından önemli bir açıklama yaptı.

"DOLAR KURUNDA YÜKSELİŞ DURDU"

Tunç Şatıroğlu yaptığı paylaşımda dolar kurunda yükseliş trendinin durduğunu ancak henüz düşüş trendinin başlamadığını ifade etti. Şatıroğlu’na göre dolar kurunda düşüş trendi başladı demek için 7.78 liranın altında günlük kapanışların olması gerekiyor

 



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER