Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Dolar kuru için kritik dirençler nereler? Düşüş ne zaman başlar?

Dolar kuru Merkez Bankası'nın kararıyla tarihi rekora imza atarak 7.98 lira seviyesine tırmandı. Murat Raşit Arslanoğlu Merkez Bankası'nın kararından sonra dolar kuru için yeni beklentilerini paylaştı

Dolar kuru için kritik dirençler nereler? Düşüş ne zaman başlar?

Merkez Bankası’nın faiz kararından sonra 7.78 lira seviyelerinden biranda 7.98 lira seviyesine kadar çıkarak yeni bir rekora imza atan dolar kuru için Teknik Analiz Uzmanı Murat Raşit Arslanoğlu yeni beklentilerini açıkladı.

DOLAR KURU İÇİN KRİTİK DİRENÇ NERELER?

Geçtiğimiz Perşembe günü piyasaların beklentisinin aksine politika faizini değiştirmeyen Merkez Bankası’nın kararı sonrası dolar kuru, 18 kuruşluk artışla yeni bir rekora imza atmıştı. Dolar kuru 8 lira seviyesine göz kırparken Türkiye’nin tanınmış teknik analiz uzmanlarından Murat Raşit Arsanoğlu Merkez Bankası kararı sonrası teknik direnç ve destek seviyelerini katıldığı bir youtube kanalında paylaştı.

Murat Raşit Arsanoğlu dolar kurunun şuan ki seviyesine göre hala bir yükseliş trendi içinde olduğunu söylerken yükselen bir kanalın içinde bulunduğumuzu ifade etti. Arslanoğlu kısa vadeli dolar yatırımı yapan vatandaşlar için 7.78 lira seviyesinin altında kapanışların bir sat sinyalli verdiğini, bir çok teknik analizcinin kullandığı most indikatörüne göre ise 7.76 lira seviyesinin altında günlük kapanışların dolar kuru için düşüş sinyali vereceğinin altını çizdi.

 

 



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER