Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Diyarbakır´da ´Hazreti Peygamberi Anlama ve Sünnetini Yaşama´ etkinliğinde yüzbinler buluştu..

Diyarbakır´, bir kez daha tarihi bir güne şahitlik etti. Peygamber sevdalıları vakfının Nevroz Parkı Miting Alanı´nda ?Ahlak ve Adalet Rehberi Hazreti Muhammed? temasıyla düzenlediği ?Hazreti Peygamberi Anlama ve Sünnetini Yaşama? etkinliğine katılan yüzb

Diyarbakır´da ´Hazreti Peygamberi Anlama ve Sünnetini Yaşama´ etkinliğinde yüzbinler buluştu..

Sahabeler şehri Diyarbakır, bir kez daha tarihi bir güne şahitlik etti. Peygamber Sevdalıları Vakfının Nevroz Parkı Miting Alanı´nda ?Ahlak ve Adalet Rehberi Hazreti Muhammed" temasıyla düzenlediği "Hazreti Peygamberi Anlama ve Sünnetini Yaşama" etkinliğine katılan yüzbinler, Peygambere olan sevgi ve özlemlerini haykırdı.

Okunan ilahi ile marşlar eşliğinde getirilen tekbirler ve okunan salavatlarla programda heyecan doruğu çıktı. Yapılan konuşmalarda ise önemli ve dikkat çekici mesajlar verildi.

Etkinlik öncesi ve sonrası datayalar

Diyarbakır´da bugün Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından ?Ahlak ve Adalet Rehberi Hazreti Muhammed" temasıyla gerçekleştirilecek etkinliklerin finali nedeniyle kentte adeta bayram havası esti.

Etkinlik öncesi Peygamber Sevdalıları üyeleri tarafından etkinlik alanındaki tüm hazırlıklar tamamlandı. Alanda ?La İlahe İllallah Muhammed Resulullah?  yazılı büyük Tevhid bayrakları asıldı.

Alanda Kürdçe, İngilizce, Zazaca, Türkçe ve Arapça dillerinde ?Diyarbakır etkinlik alanına hoş geldiniz´ pankartı asıldı. Yaşlısıyla, genciyle, kadınıyla, çocuğuyla etkinlik alanına akın eden vatandaşlar, güzel görüntüler oluşturdu. ?Ahlak ve Adalet Rehberi Hazreti Muhammed" isimli etkinliğe halk, salâvat ve tekbirler eşliğinde alana akın etti.

Etkinlik nedeniyle esnafın şehir içinde kepenk açmaması, bayramı andıran görüntünün oluşmasına vesile oldu. Etkinliğin başlamasına saatler kala vatandaşlar, tarihi etkinlik alanına akın etti. Etkinlik alanında erkekler ve kadınlar için ayrı alan oluşturuldu.

Alana ulaşımın rahat sağlanması amacıyla Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından kentin birçok ayrı noktasından alana düzenlenen ücretsiz seferlerle vatandaşın etkinliğe gelmesinin imkânı sağlandı.

Haberin devamı...



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER