Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

DIŞİŞLERİ BAKANI ÇAVUŞOĞLU: TÜRKİYE´NİN GELECEĞİ İÇİN GÜCÜMÜZÜ BİRLEŞTİRDİK

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, "Bildiğiniz gibi Türkiyemizin geleceği için Cumhur İttifakı´nı oluşturduk. Türkiye´nin geleceği için gücümüzü birleştirdik. Çünkü bu birliğe Türkiye´nin ihtiyacı var. El ele, omuz omuza Türkiyemiz için çalışacağız." dedi.

DIŞİŞLERİ BAKANI ÇAVUŞOĞLU: TÜRKİYE´NİN GELECEĞİ İÇİN GÜCÜMÜZÜ BİRLEŞTİRDİK

 Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Burdur-Antalya-Manavgat-Alanya otoyol inşaatına başlanacağını bildirdi.

Çavuşoğlu, Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Manavgat ilçesinde verilen iftara katıldı. Çavuşoğlu iftarda, geçen şubat ayında Hakkari´nin Şemdinli ilçesinde PKK´lı teröristlerce tuzaklanan el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan sözleşmeli er Cumali Gür´ün babası Nazım Gür, annesi Yiter Gür, erkek kardeşi Ramazan ve kız kardeşi Yasemin´in Gür´ün bulunduğu masaya oturdu.

Aşağı Hisar Mahallesi Perşembe Pazarı alanında çok sayıda Manavgatlının katıldığı iftarda konuşan Bakan Çavuşoğlu, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel´in düzenlediği iftar sofrasında Manavgatlılarla birlikte olmaktan büyük memnuniyet duyduğunu söyledi.

İftar sofrasını şehit yakınları ve gazilerle paylaştıklarını kaydeden Çavuşoğlu, "Bu vesile ile tüm şehitlerimize Allah´tan rahmet diliyorum. Ayrıca bu vatan, millet, toprak için, bayrak için kan dökmüş gazilerimize de Allah razı olsun diyorum. Hepsine şükranlarımı sunuyorum." dedi.

Hükümet ve Antalya milletvekilleri olarak Manavgat´a hizmet etmek için gece gündüz çalıştıklarını belirten Çavuşoğlu, ilçeye 500 yataklı yeni bir hastane inşa edileceğini de bildirdi.

İlçede çevreyoluna 2 köprülü kavşak yapıldığını fakat 4 köprülü kavşak sözü verdiklerini dile getiren Çavuşoğlu, Side, Sorgun tarafına geçişleri inşaat yoluyla kapatmamak için aşama aşama yapıldığını, 2 kavşağın inşaatına da en kısa zamanda başlanacağını ifade etti.

Çavuşoğlu, "Burdur-Antalya-Manavgat-Alanya otobanının müjdesini Sayın Cumhurbaşkanımız verdi. İnşallah bunun inşaatına da başlayacağız, ihaleye çıkacağız." diye konuştu. İlçeye doğalgaz getirme sözleri bulunduğunu hatırlatan Çavuşoğlu, bunun için de çalışmaların başladığını söyledi.

Manavgat´a bir turizm fakültesi açıldığını aktaran Çavuşoğlu, ilçeye üniversite kurmak için çalışmaların da sürdürüldüğünü bildirdi.

Cumhur İttifakı´na en büyük desteği Manavgat´tan beklediklerini kaydeden Bakan Çavuşoğlu, şöyle konuştu:

"Bildiğiniz gibi Türkiyemizin geleceği için Cumhur İttifakı´nı oluşturduk. Yani Sayın Cumhurbaşkanımızın başkanlığında AK Parti ve Sayın Devlet Bahçeli´nin başkanlığında MHP ile ittifak kurduk. Türkiye´nin geleceği için gücümüzü birleştirdik. Çünkü bu birliğe Türkiye´nin ihtiyacı var. El ele, omuz omuza Türkiyemiz için çalışacağız. Manavgat´a önem vermeyen siyasi partilere inşallah seçimde ders vereceksiniz. Ben 24 Haziran´da, Türkiye´nin en kritik seçiminde, Türkiye´nin 2023, 2053, 2071 hedeflerine ulaşabilmesi için Manavgatlı hemşehrilerimizin bugüne kadar olduğu gibi 24 Haziran´da da gereğini yapacağına inanıyorum."



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER