Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

El-Kassam Tugayları irenişe destek olma çağrısında bulundu

El-Kassam Tugayları: Milyonlarca Telefona 8 Dilde Mesaj Göndereceğiz

El-Kassam Tugayları irenişe destek olma çağrısında bulundu

Filistin Enformasyon Merkezi +-
İslami Direniş Hareketi (Hamas)´ın askeri kanadı İzzeddin El-Kassam Tugayları, Arap ve İslam ülkeleri halkları ile dünyanın özgür insanlarının telefonlarına direnişe desteği kolaylaştırmak için sekiz dilde milyonlarca mesaj göndereceklerini açıkladı.

İzzeddin El-Kassam Tugayları sözcüsü Ebu Ubeyde, bugün (3 Haziran Pazartesi) Telegram´daki resmi kanalında yaptığı açıklamada, gönderecekleri mesajların doğru ve güvenilir olacağını ifade etti.

Mesajların amacının direnişe para desteğinde bulunmayı kolaylaştıracağını belirten Ebu Ubeyde, söz konusu mesajların paylaşılmasını ve yayılmasını istedi.

El-Kassam Tugayları sözcüsü, ümmetin bir numaralı düşmanına karşı savaşta direnişe Bitcoin ile destek olan ümmetin fertlerine teşekkür etti ve selamlarını gönderdi.

Filistin halkının, Arap ve İslam ülkeleri halklarının Ramazan bayramını kutlayan Ebu Ubeyde, bayramdan hemen önce işgal güçlerinin Mescid-i Aksa´da Müslümanlara saldırdığına dikkat çekti.

İzzeddin El-Kassam Tugayları bir süre önce yaptığı çağrıda Filistin direnişine gönül verenleri direnişe Bitcoin ile destek olmaya davet etmişti.


Kaynak: Filistin Enformasyon Merkezi



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER