Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

DEVA Partisi’nden yeni karar

Babacan'ın hangi ideolojiye mensup olursa olsun kadrolarda 'demokratlık' kriteri aradığı belirtildi.

DEVA Partisi’nden yeni karar

 

Ali Babacan’ın DEVA Partisi, bayram sonrasında teşkilatlanma için harekete geçme kararı  aldı. Babacan'ın hangi ideolojiye mensup olursa olsun kadrolarda 'demokratlık' kriteri aradığı belirtildi.

DEVA Partisi’nin Ankara’da Mustafa Kemal Mahallesi’ndeki Genel Merkez Binası’ndaki fiziki çalışmalar tamamlandı.  Genel Merkez’e önümüzdeki hafta taşınılabileceği, ancak bayram sonrasına da bırakılabileceği belirtildi.

BABACAN TEŞKİLATI KURUYOR

DEVA Partisi’nde teşkilatlanma çalışmaları başladı. Tarafsız Haber Ajansı’nın edindiği bilgiye göre; Genel Merkez’de oluşacak komisyon bayram sonrası teşkilatta görev almak isteyenlerle tek tek görüşecek ve karar verecek. DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan da teşkilatta yer alacak isimlerle tek tek görüşecek. Daha önce hazırlanan raporlar masaya konulacak ve illerdeki sivil toplum ve kanaat önderlerinin de görüşlerine dikkat edilecek. 243 kişiye yetki verilecek. 81 başkan olacak, 162 tane üye olacak.

TEŞKİLATTA GÖREV ALACAKLARDA ARANACAK KRİTERLER

DEVA Partili kaynak teşkilatta görev alacaklarda aranılan kriterlere ilişkin, “Kuruluş aşamasında Kurucular Kurulunda konulan kriterler var;  iyi insan olacak, işinde iyi olacak yani ehliyetli olacak, liyakatlı olacak ve demokrat olacak. Hangi kesimden olursa olsun gerek liberal gerek muhafazakar gerek milliyetçi ama hangi kesimden olursa olsun mutlak suretle demokrat olmasına dikkat ediyoruz” dedi.

TEŞKİLATA KADIN DAMGASI

DEVA Partili kaynak, “Kurucu il başkanları ve kurucu heyetler içerisinde de kadın ve gençliğe de yeterince bir oran verilmek isteniyor. Buna da uygun hareket edeceğiz ve bu şekilde başkanlara yetki verilecek. Yani yeterli sayıda kadın il başkanı görülecek” değerlendirmesini yaptı.

Kaynak: DEVA Partisi’nden yeni karar



Anahtar Kelimeler: Partisi’ karar

Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER