Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Dergi Günleri’nde İktibas standı yoğun ilgi gördü

İktibas Dergisi standı yoğun ziyaret ve etkileşime tanık olan noktalardandı. Özellikle Ercümend Özkan ismine olan ilgi, İktibas standındaki ziyaret ve sohbetlerin ana konusuydu.

Dergi Günleri’nde İktibas standı yoğun ilgi gördü

Bu yılki fuar, ilgi ve etkileşimin üst düzeyde olduğu bir dergi severler buluşması havasında geçti. Yazarlar ve okuyucular, dergiler vesilesiyle bir kez daha bir araya geldi, sohbetler, imza günleri tertip edildi.

İktibas Dergisi standı da yoğun ziyaret ve etkileşime tanık olan noktalardandı. Özellikle Ercümend Özkan ismine olan ilgi, İktibas standındaki ziyaret ve sohbetlerin ana konusuydu.

Başta gençlerin Özkan’la ilgili merakları ve onun hayatı ve düşünceleri ile ilgili bilgi sahibi olma iştiyakları da görülmeye değerdi. Buna karşılık, Türkiye’deki İslami camiada tanınan bazı yazarların “İktibas halen çıkıyor mu?” sorusunu sormaya devam ediyor olmaları, onlar açısından ciddi bir nâkısaya işaret etmekteydi. Bu iletişim çağında İktibas’ın yayınlanıyor olmasından bîhaber olmak, kolay başarılabilecek bir iş olmasa gerek!

13. Dergi Fuarı, İktibas Dergisi açısından çok verimli geçti. Gençlerin ilgisi ise, bizlere derginin taşıdığı Kur’ani/Tevhidi misyonu temsil konusunda sorumluluğumuzu hatırlatacak cinstendi.

İnşallah nice dergi fuarlarından buluşmak duasıyla.

Kaynak: İktibas Dergisi

 



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz