Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

DERBİDE GÖZLER KALECİLERDE

Spor Toto Süper Lig´de Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak derbide kaleciler Muslera ve Harun Tekin´in sergileyeceği performans, takımlarının alacağı sonuca önemli etki edecek.

DERBİDE GÖZLER KALECİLERDE

Spor Toto Süper Lig´de Galatasaray ile Fenerbahçe arasında 2 Kasım Cuma günü oynanacak derbide gözler iki takımın kalecilerinde olacak.

Türk Telekom Stadı´nda yapılacak karşılaşmada kaleyi korumaları beklenen Galatasaray´ın 32 yaşındaki Uruguaylı kalecisi Fernando Muslera ile Fenerbahçe´nin 29 yaşındaki file bekçisi Harun Tekin´in sergileyeceği performans, derbinin sonucuna doğrudan etki edecek.

Galatasaray´da 8. sezonunu geçiren Muslera ile Fenerbahçe´nin bu sezon renklerine kattığı Harun Tekin´in derbide ortaya koyacağı mücadele, takımları adına büyük önem taşıyacak.

Muslera 14 maçta 14 gol yedi

Fernando Muslera, bu sezon Galatasaray´ın oynadığı 14 resmi maçın tamamında doksanar dakika sahada kaldı.

 

Spor Toto Süper Lig´de 10, UEFA Şampiyonlar Ligi´nde 3 ve TFF Süper Kupa´da bir maçta forma giyen Uruguaylı file bekçisi, rakiplerinin 14 golüne engel olamadı.

Muslera, sarı-kırmızılı takımın 7 galibiyet, 3 beraberlik ve 4 mağlubiyet yaşadığı bu maçların 6´sında kalesini gole kapatmayı başardı. 

Muslera´nın 20. Fenerbahçe derbisi

Fernando Muslera, Fenerbahçe´ye karşı 20. kez Galatasaray´ın kalesini korumaya hazırlanıyor.

Uruguaylı file bekçisi, daha önce 15´i Süper Lig, 1´i Türkiye Kupası, 3´ü TFF Süper Kupa maçı olmak üzere Fenerbahçe´ye karşı oynadığı 19 karşılaşmada 7 galibiyet, 7 beraberlik ve 5 mağlubiyet yaşadı.

Muslera, sarı-lacivertli takımla yapılan maçlarda kalesinde 16 gol gördü.

Fenerbahçe ile oynanan 8 maçta kalesini gole kapatan Muslera, 5 maçta ikişer, 6 maçta ise birer gol yedi.

Harun Tekin 10 maçta kalesinde 16 gol gördü

Fenerbahçe´nin bu sezon Bursaspor´dan transfer ettiği Harun Tekin, sarı-lacivertli takımda şu ana dek 10 resmi müsabakada görev yaptı.

Spor Toto Süper Lig´de 7 ve UEFA Avrupa Ligi´nde 3 maçta sarı-lacivertli formayı giyen Harun Tekin, bu müsabakalarda kalesinde 16 gol gördü.

Harun Tekin, Fenerbahçe´nin 2 galibiyet, 4 beraberlik ve 4 mağlubiyetle ayrıldığı bu müsabakaların 4´ünde rakiplerinin gol bulmasına izin vermedi.

Milli kaleci, Fenerbahçe´ye gelmeden önce Bursaspor formasıyla çıktığı 3 karşılaşmada ise 3 gol yedi.

 


Anahtar Kelimeler: DERBİDE GÖZLER KALECİLERDE

Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER