Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

DEPREMZEDE ÖĞRENCİLERE KİTAP DESTEĞİ

RAHMA AUSTRİA ve ÖNCE DER örnek bir projeyi daha gerçekleştirdi.

DEPREMZEDE ÖĞRENCİLERE KİTAP DESTEĞİ

Merkezi Avusturya’nın başkenti Viyana’da bulunan Rahma Austria İnsanı Yardım Derneği 6 Şubat 2023 tarihinde yaşanan depremin ardından Malatya’nın Yeşilyurt ilçesinde 205 konteyner ile Rahma Austria Mahallesi kurmuştu. Dernek depremzede öğrenciler için yine Merkezi İstanbul’da bulunan Önce İnsan ve Adalet Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile yürüttüğü ortak proje sayesinde bu kez üniversite sınavına hazırlanan öğrencilere destek olmakta. 

Malatya’da Üniversite sınavlarına hazırlanan yüzlerce fakir öğrenciye hazırlık ve soru bankaları bulunan kitaplar, Rahma Austria İnsanı Yardım Derneği görevlileri tarafından hediye edildi.

 

   

      

     

ÖNCE DER eliyle yürütülen projede Yardımcı Hazırlık Seti ile Soru Bankalarını içeren kitaplar yüzlerce öğrenciye ulaştırılmış, bu sayede afetin izlerinin sürdüğü Malatya’da üniversite sınavına hazırlanan öğrenciler için hem destekleyici bir kaynak hem de psikolojik moral motivasyonu olmuştur. 

Kuruluşu itibariyle genç bir yapılanma olan Önce İnsan ve Adalet Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği faaliyetlerini hızla yürütmeye devam ediyor. Rahma Austria İnsanı Yardım Derneği’nin Türkiye halkına yönelik bu müşfik yardımları başka projelerle devam edecektir. Rahma Austria İnsanı Yardım Derneği yöneticilerine Türkiye’de faaliyet gösteren ÖNCE DER olarak teşekkür ediyor bu ortak projelerin devamını bekliyoruz.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER