Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Deprem tahmini doğru çıkmıştı... Frank Hoogerbeets, Türkiye´yi uyardı

Kendisini deprem tahmincisi olarak tanıtan ve son depremlere ilişkin tahminlerde bulunan ve yaptığı deprem tahminleri doğru çıkan Frank Hoogerbeets, Türkiye´yi uyardı.

Deprem tahmini doğru çıkmıştı... Frank Hoogerbeets, Türkiye´yi uyardı

Yaptığı deprem tahminleri ile bilinen Frank Hoogerbeets, Türkiye´yi deprem konusunda uyardı. Deprem tahminleri doğru çıkan Frank Hoogerbeets, geçtiğimiz haftalarda Türkiye´de yakın tarihte deprem beklediği bölgeleri açıklamış ve Akdeniz ve Ege kıyılarının da yer aldığı Avrasya deprem hattında sismik faaliyetlerin daha aktif olacağı konusunda uyarılarda bulunmuştu.

DENİZLİ´DE 5,5 ŞİDDETİNDE DEPREM

Hollandalı deprem tahmincisi Hoogerbeets´in yaptığı Türkiye tahmini doğru çıkmış ve 20 Mart günü merkez üssü Denizli´nin Acıpayam ilçesinde 5,5 şiddetinde deprem meydana gelmişti. 19 Mart tarihinde yayınladığı videosunda 20-21 Mart uyarısının Denizli´de meydana gelen depremle kesişmesi dikkatleri tekrar Hoogerbeets´e çevirdi.

MALATYA´DA ORTA ŞİDDET DEPREM OLMUŞTU

Katıldığı bir TV programında soruları yanıtlayan deprem tahmincisi, özellikle Türkiye´nin orta ve doğu bölgelerine dikkat çekmiş, bu bölgelerde büyük bir depremin olabileceği konusunda uyarmış ve açıklamasından yalnızca bir gün sonra Malatya´da orta şiddette bir deprem meydana gelmişti. 23 Mart tarihinde yayınladığı videosunda Hoogerbeets, 24 Mart´ta Dünya, Merkür ve Neptün´ün aynı hizada olduğuna dikkat çekti. 

 

Bu tip bir dizilimin ciddi ölçekte depremin habercisi olabileceğini söyleyen Hoogerbeets özellikle Merkür etkisinin dikkate alınması gerektiğini ifade etti. Bu gezegenlerin bir önceki benzer diliminin geçtiğimiz şubat ayında meydana geldiğini belirten Hoogerbeets, o tarihte Ekvador´da 7,5 büyüklüğünde depremin oluştuğunu hatırlattı.

İTALYA, YUNANİSTAN VE TÜRKİYE´YE DEPREM UYARISI

25 Mart günü Merkür´ün Uranüs ve Güneş ile bir başka dizilimde daha olacağını söyleyen Hoogerbeets, 26 Mart günü ise Merkür´ün Jüpiter ve Mars ile aynı dizilimde olacağını söyledi ve bu hizalanmanın en kritik gelişme olduğu konusunda uyarıda bulundu. Deprem tahmincisi Hoogerbeets yeni videosunda sismik olarak normalden çok daha aktif halde olacağını beklediği yerleri de duyurdu. Buna göre ABD´nin Kaliforniya eyaleti, Japonya, Filipinler, Yeni Zelanda ve Güney Amerika´nın Pasifik kıyıları bu dönemde daha fazla sismik faaliyetin görüleceği yerler olacak.

26 Mart günü gerçekleşecek kritik dizilim sebebiyle Hoogerbeets, Akdeniz havzasında İtalya, Yunanistan ve Türkiye´nin alarmda olması konusunda uyarılarda bulundu.

 

 

 



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER