Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

DEMİRTAŞ TWİTTER ÜZERİNDEN AÇIKLAMALARDA BULUNDU

Selahattin Demirtaş: Partime yönelik eleştirilerim, arkadaşlarıma güç verme amaçlıdır

DEMİRTAŞ TWİTTER ÜZERİNDEN AÇIKLAMALARDA BULUNDU

Eski HDP eş genel başkanı Selahattin Demirtaş, Twitter üzerinden açıklama yaparak partisine yönelik eleştirilerinin ´tamamen arkadaşlarına güç verme´ amaçlı olduğunu dile getirdi. 

´Partisinin ve halkın izinde´ olduğunu da ifade eden siyasetçi, ´HDP´yi güçlendirmek hepimizin boynunun borcudur´ dedi ve ekledi: ´´Bunun dışındaki hiçbir amaç meşru ve haklı olmaz.´´

Demirtaş, 10 Ağustos´ta ?HDP´nin bir an önce ´tatil´ havasından çıkıp sahaya inmesinde fayda var" yorumunu yapmış, "Parlamentonun, Anayasanın, yasaların, yargının lağvedildiği bir ortamda demokratik protesto hakkını kullanmayan bir muhalefet halka nasıl umut olabilir ki? diye sormuştu. 

Demirtaş´ın açıklamaları şöyle: 

´´1- Partime yönelik öneri ve eleştirilerim, tamamen arkadaşlarıma güç verme amaçlıdır. Bunun dışındaki her yorum yanlıştır. Ben her daim, partimin ve halkımın hizmetindeyim. Bunun böyle bilinmesi lazım.

´´2- Şahsıma yönelik yorumlarda da, bütün arkadaşlarım dikkatli bir dil kullanmalıdır. HDP´yi güçlendirmek hepimizin boynunun borcudur. Bunun dışındaki hiçbir amaç meşru ve haklı olmaz.

´´3- Kimsenin de HDP´yi zayıflatmaya gücü yetmez. Partimiz en kısa zamanda toparlanacak ve mücadelesini yükseltecektir.´´

 



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER