Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Davutoğlu´nun destekçilerinden Erdoğan ve Albayrak´a sert gönderme

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın ´Pelikan grubu´nu ziyaret etmesinin ardından Ahmet Davutoğlu´na yakın hesaplar sosyal medyada göndermelerle dolu bir video mesaj yayınladı.

Davutoğlu´nun destekçilerinden Erdoğan ve Albayrak´a sert gönderme

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AKP içindeki Pelikan yapılanması olarak bilinen kendilerini düşünce kuruluşu olarak tanımlayan ´Pelikan grubu´nu ziyaret etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın ´Pelikan grubu´nu ziyaret etmesinin ardından Ahmet Davutoğlu´na yakın hesaplar sosyal medyada göndermelerle dolu bir video mesaj yayınladı.

DAVUTOĞLU´NA YAKIN HESAPLARDAN GÖNDERMELERLE DOLU VİDEO MESAJ

Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu´nun sosyal medyadaki destekçileri tarafından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın Pelikancılar ziyaretine cevap gecikmedi. Erdoğan´ın ziyaretine bir videoyla cevap veren Davutoğlu taraftarlarının paylaştığı videoda, "Bitsin artık bu ucuz roman" sözleri söylenirken; Hilal Kaplan, AHaber sunucusu Erkan Tan, Cem Küçük ve Rasim Ozan Kütahyalı, Güneş gazetesi genel yayın yönetmeni Turgay Güler gibi isimlere de yer verildiği görüldü.

 

"SEN GERÇEKSİN ONLAR YALAN"

Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu´nun sosyal medyadaki destekçileri tarafından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın Pelikancılar ziyaretine cevap niteliğindeki videoda dikkat çeken detaylar yer aldı.

Videoda, "Sen gerçeksin" sözlerinde Davutoğlu´nun fotoğraflarına yer verilirken, "onlar yalan" ifadesinde ise Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak´ın görüntüsüne yer verilmesi dikkat çekti.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER