Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Davutoğlu'ndan Kılıçdaroğlu'na ziyaret

Altılı masanın 10'uncu toplantısı perşembe günü Gelecek Parti Genel Merkezi'nde yapılacak. Gelecek Partisi lideri Davutoğlu, ev sahipliği yapacağı toplantı öncesinde liderler turuna çıktı ve ilk olarak CHP liderini ziyaret etti.

Davutoğlu

Altılı masanın 10'uncu toplantısı, 5 Ocak Perşembe günü Gelecek Partisi Genel Merkezi'nde yapılacak. Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, ev sahipliği yapacağı toplantı öncesinde liderler turuna çıktı.

İLK ZİYARET KILIÇDAROĞLU’NA

Davutoğlu, bugün 12:00'de CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret ederek temaslarda bulundu. Kemal Kılıçdaroğlu, Davutoğlu’nu CHP Genel Merkezi'ndeki makamında ağırladı.

Gelecek Partisi lideri bugün ziyaretlerine saat 14:00'te İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve saat 18:00'de de Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ile devam edecek.

 

165377-1600x1066.jpeg

Davutoğlu, 4 Ocak Çarşamba günü saat 14.00'te Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal ve saat 16:00'da da Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'la bir araya gelecek.

SON TOPLANTI 28 KASIM’DA YAPILMIŞTI

Altılı masanın bir önceki toplantısı, 28 Kasım'da Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal'ın ev sahipliğinde yapılmıştı.

Kemal Kılıçdaroğlu, Meral Akşener, Ali Babacan, Gültekin Uysal ve Ahmet Davutoğlu, son olarak, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na hapis ve siyasi yasak cezası verilmesi üzerine 15 Aralık’ta Saraçhane’de düzenlenen ‘Millet İradesine Sahip Çıkıyor’ mitinginde bir araya gelmişlerdi. Temel Karamollaoğlu, rahatsızlığı nedeniyle mitinge katılamamıştı. Mitinde Saadet Partisi’ni Genel Başkanvekili Sabri Tekir temsil etmişti.

Altlı masa toplantısı öncesi, ortak çalışma gruplarının hazırladığı geçiş süreci yol haritası ve ortak politikalar programı sonuç metinlerinde sona yaklaşıldı.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER