Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Davutoğlu: Türkiye'nin son 25 yılda yaşadığı musibetlere bakın hepsinde Bahçeli var

Bahçeli’nin kendisi hakkında sosyal medyada yaptığı paylaşımlara cevap veren Davutoğlu: “28 Şubat'ın karanlık dönemlerini meşrulaştıran Devlet Bahçeli idi. Başörtü yasağını meşrulaştıran Devlet Bahçeli idi” dedi.

Davutoğlu: Türkiye

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Kanal 64 kanalında Ayhan Yıldırım ile "Yüz Yüze" programında gündemi yorumladı.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin kendisi hakkındaki sözlerini yorumlayan Davutoğlu, “Şimdi sütten çıkmış ak kaşık rolünde” dedi.  

Devlet Bahçeli sosyal medya hesabı üzerinden yazdığı yazıda Ahmet Davutoğlu'nu "musibet" olarak tanımlayarak, "Son sözüm de serok Ahmet’e. Hz.Mevlana; “kalp denizdir, dil de kıyı. Denizde ne varsa kıyıya o vurur.” Serokun diline vuranlar yozlaşmış ve yosun tutmuş kalbinin eseridir. Türkiye bir musibet tarafından az kalsın felakete uğrayacakmış. Şükür zamanında gereği yapılmış." demişti. 

Ahmet Davutoğlu, Ayhan Yıldırım'ın sorularını yanıtlarken Bahçeli için, "Türkiye'nin son 25 yılındaki musibetlere bakın hepsinde Devlet Bahçeli var. 2001 yılında Türkiye en büyük ekonomik krizini yaşarken Devlet Bahçeli Başbakan Yardımcısı idi. O hortumlamalar, yolsuzluklar yapıldığında Devlet Bahçeli Başbakan Yardımcısı koltuğundaydı. 28 Şubat'ın karanlık dönemlerini meşrulaştıran Devlet Bahçeli idi. Başörtü yasağını meşrulaştıran Devlet Bahçeli idi. Çünkü MHP'li bir milletvekili hanımefendinin başını açarak meclise girmesi talimatını vermişti. Şimdi sütten çıkmış ak kaşık rolünde. Şimdi de onun musibet olarak tanımladığı nezaketsiz, kaba bizi öyle gördüğünü ifade ettiği söylemlere tenezzül bile etmem." diyerek geçmişte yaşananları hatırlattı.

Ekonomik sorunları musibet olarak değerlendiren Davutoğlu, “Peki ne değişti? Ülkeyi yolsuzluklara bulanmadan yöneten ve ülke kaynaklarını mukaddes bir emanet olarak gören Davutoğlu gitti, Erdoğan'ın yanına Bahçeli geldi.” dedi.

 



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER