Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

DAVUTOĞLU; Saadet Partisi çok köklü bir damarı temsil ediyor

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, AK Parti’den istifa ederek yeni parti kuruluşu hazırlığı yapan eski Başbakan Ahmet Davutoğlu ile Ankara Beysukent’teki çalışma ofisinde görüştü.

DAVUTOĞLU; Saadet Partisi çok köklü bir damarı temsil ediyor

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, ‘Türkiye’nin Geleceği İçin Lider Ziyaretleri’ kapsamında AK Parti’den istifa ederek yeni parti kuruluşu hazırlığı yapan eski Başbakan Ahmet Davutoğlu ile Ankara Beysukent’teki çalışma ofisinde görüştü.

Görüşmenin ardından açıklamalarda bulunan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, “Davutoğlu’nun fikirlerini dinlemekten memnuniyet duyduk. İçinde bulunduğumuz şartlarda en önemli konu çok farklı kanaatlere, fikirlere, siyasi anlayışlara sahip kişilerin sık sık bir araya gelerek meseleleri birlikte mütalaa etme alışkanlığını kazanmaları gerekiyor.” dedi. Davutoğlu ise, “Saadet Partisi Türkiye’de çok köklü bir damarı temsil ediyor. Siyasi hareketlerin güçlükleri, aldıkları oy oranları değil temsil ettikleri gelenekleri ile de ölçülür” değerlendirmesinde bulundu.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, ‘Türkiye’nin Geleceği İçin Lider Ziyaretleri’ kapsamında Ak Parti’den istifa eden eski Başbakan Ahmet Davutoğlu ile Ankara Beysukent’teki çalışma ofisinde görüştü.

HER SAHADA DİYALOGA VE İSTİŞARELERE İHTİYAÇ VAR

Görüşmenin ardından açıklamalarda bulunan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, “Davutoğlu’nun fikirlerini dinlemekten memnuniyet duyduk. İçinde bulunduğumuz şartlarda en önemli konu çok farklı kanaatlere, fikirlere, siyasi anlayışlara sahip kişilerin sık sık bir araya gelerek meseleleri birlikte mütaala etme alışkanlığını kazanmaları gerekiyor.” dedi. Barış Pınarı Harekatı ile ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın siyasi parti liderlerini arayıp bilgi vermesini de değerlendiren Karamollaoğlu, “İnşaallah bundan sonrada böyle bir şey olur. Sadece bir harekat yapıldığı zaman değil her sahada diyaloga, istişarelere ihtiyaç var.” diye konuştu.

“SAADET PARTİSİ ÇOK KÖKLÜ BİR DAMARI TEMSİL EDİYOR”

Ahmet Davutoğlu ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.  Davutoğlu “Saadet Partisi Türkiye’de çok köklü bir damarı temsil ediyor. Siyasi hareketlerin güçlükleri aldıkları oy oranları değil temsil ettikleri gelenekleri ile de ölçülür. O bakımdan Saadet Partisi Genel Başkanı olarak bizleri ziyareti vesilesiyle, ülke meselelerini istişare etme imkanı bulmamız dolayısıyla Temel Karamollaoğlu’na teşekkür ediyorum.” dedi. Görüşmede Saadet Lideri Karamollaoğlu’na Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcıları Birol Aydın, Hasan Bitmez, Mehmet Karaman ve Fatih Aydın eşlik etti.  Ahmet Davutoğlu’nun yanında ise Ayhan Sefer Üstün, Selim Temurci ve Nedim Yamalı da yer aldı.

Karamollaoğlu liderler ziyaretine, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ziyaret ederek başlamıştı. Karamollaoğlu, Erdoğan ziyaretinin ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve yeni parti çalışmalarını sürdüren Ali Babacan’ı da ziyaret etmişti.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER