Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Dans rezaletine inceleme başlatıldı

Millî Gazete´nin sürmanşeten duyurduğu Ayasofya Camii´ndeki bale figürü ?spagat´ı yapan bir kadının fotoğrafıyla ilgili inceleme başlatıldı.

Dans rezaletine inceleme başlatıldı

Öte yandan kadının bale figürünü yaptığı anların caminin güvenlik kamerası tarafından kaydedilen görüntüleri ortaya çıktı.

AYASOFYA Camii´ndeki bale figürü ?spagat´ı yapan bir kadının medyaya yansıyan fotoğrafıyla ilgili inceleme başlatıldı. O anlar caminin güvenlik kamerasına kaydedildi. Ayasofya Camii´nin Twitter hesabından yapılan açıklamada, ??İlgili mevzuatımız çerçevesinde, turizm firmalarından gelen talepler doğrultusunda akşam saatlerinde özel açılışlar gerçekleşmektedir. Nitekim, 05 Ocak 2019 tarihinde gerçekleşen akşam açılışında, ziyarete gelen bir bayan tarafından, bir bale hareketi olan ?spagat´ figürü yapılmış ve diğer ziyaretçiler tarafından fotoğrafı çekilmiştir. Bu husus sosyal paylaşım sitelerine yansımış ve tarafımızca konu hakkında gerekli incelemeler başlatılmıştır.? denildi. Öte yandan kadının bale figürünü yaptığı anların caminin güvenlik kamerası tarafından kaydedilen görüntüleri ortaya çıktı.

 

 

 

 



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER