Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

DAĞA GÖTÜRÜLMEK İSTENEN ÇOCUKLAR KURTARILDI

Van’da, PKK’ye katılımlarını sağlamak amacıyla dağa götürülmek istenen 2 çocuk, düzenlenen operasyonla kurtarıldı. Operasyonda 4 kişi de tutuklandı.

DAĞA GÖTÜRÜLMEK İSTENEN ÇOCUKLAR KURTARILDI

Van Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, "PKK/KCK silahlı terör örgütünün ve işbirlikçilerinin deşifre edilmesi ve engellenmesine yönelik yapılan çalışmaların aralıksız devam ettiği" belirtildi.

Açıklamada, “PKK/KCK silahlı terör örgütünün kırsal alanına katılım yaptırılmak istenen 2 kişi ve bu şahısları kırsala katılımını sağlamakla görevlendirilmiş 4 işbirlikçi olmak üzere 6 şüpheliye yönelik yapılan teknik ve fiziki takip çalışması sonrası; 11 Ekim 2019 tarihinde Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerimizce gerçekleştirilen operasyonda yakalanarak gözaltına alınmıştır. Gözaltına alınan şüphelilerin üst ve ikamet aramasında; çok sayıda dijital materyal ve örgütsel dokümanlar ele geçirilmiştir. Gözaltına alınan 6 şahıstan 2’si adli kontrol şartıyla serbest, 4’ü tutuklanmıştır. Adli kontrol şartıyla serbest bırakılan ve ‘suça sürüklenen çocuklar’ ailelerine teslim edilmiştir.” denildi. (İLKHA)





Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER