Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

CÜNEYT ÖZDEMİR, HDP ÖNÜNDE EYLEM YAPAN ANNELERE ‘KAYITSIZ KALAN’ SOLCULARI ELEŞTİRDİ

Cüneyt Özdemir Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda sol medyaya tepki gösterdi. Kaynak: "Entel Dantel Solcu Çevre PKK’yı Görmezden Geliyor"

CÜNEYT ÖZDEMİR, HDP ÖNÜNDE EYLEM YAPAN ANNELERE ‘KAYITSIZ KALAN’ SOLCULARI ELEŞTİRDİ

Cüneyt Özdemir şu ifadeleri kullandı:

"Diyarbakır'de HDP'nin önünde anneler babalar 'Evlatlarımızı verin' diye nöbet bekliyorlar. Bakıyorum bizim entel dantel solcu çevrelerden hiçbir şey yok, görmezden geliyorlar. Neden kardeşim, niye görmezden geliyorsunuz? Öbürünü görüyorsun, PKK'ya bir şey olduğu zaman görüyorsun, HDP eylemini görüyorsun, neden HDP'ye karşı eylem yapıldığında görmezden geliyorsun? Göreceksin, haber yapacaksın. Nasıl HDP'ye kayyum atanmasını, haksızlıkları haber yapıyorsun, burada da anneler, babalar evlatlarının dağa çıkarılmasını istemiyorlar, geri getirilmesini istiyorlar. bunu da HDP'den sorumlu tutuyorlar. Bunu söyleyeceğiz, görmezden gelmek yok."

Gazeteci yazar Cüneyt Cebenoyan'ın yaşadığı saldırıyı örnek gösteren Özdemir, "Kız kardeşini The Marmara'da Onat Kutlarla otururken bomba patlıyor kız kardeşi hayatını kaybediyor. Ve sol çevrelerde bunu hiç kimse PKK'yla özdeşleştirmiyor. PKK bunu üstlenmiş zaten. Aynı şey en son orman yangınlarında oldu. Adı ekolojijk örgüt, orman yakıyor. Kimse de ses çıkarmıyor. Böyle bir rezalet olabilir mi? Sen sadece AK Parti'yi ve MHP'yi eleştir, böyle bir saçmalık olduğu zaman da görmezden gel.  Böyle bir şey yok kardeşim. Takım tutar gibi kimse parti tutmaz, kimse bir şeyi desteklemez, desteklememeli" dedi.

Kaynak: Medya

 



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER