Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Cüneyt Özdemir: Aslı Aydıntaşbaş'a büyük bir karalama kampanyası var

https://t24.com.tr/video/cuneyt-ozdemir-asli-aydintasbas-a-buyuk-bir-karalama-kampanyasi-var,49235

Cüneyt Özdemir: Aslı Aydıntaşbaş

Gazeteci Cüneyt Özdemir, canlı yayında Aslı Aydıntaşbaş hakkında "büyük bir karalama kampanyası" yapıldığını belirterek, "Bütün bunlar Türkiye'de medyanın durumunu da gösteriyor, Osman Kavala'ya yöneltilen suçlamaların boşluğunu da gösteriyor" dedi.

İstanbul doğumlu Amerikalı akademisyen ve Orta Doğu uzmanı Henri Barkey'in, Gezi davasında ağırlaştırmış müebbet hapis cezası alan iş insanı Osman Kavala'ya "casusluk" suçlaması yöneltilmesinin gerekçelerinden biri olarak öne sürülen 'akşam yemeğini' Kavala ile değil gazeteci Aslı Aydıntaşbaş’la yediğini açıkladıktan sonra başlayan tartışma sürüyor.

Gündem olan açıklamayla ilgili Cüneyt Özdemir, gündemi değerlendirdiği Youtube kanalındaki canlı yayında Aslı Aydıntaşbaş'la ilgili konuştu. "Büyük bir karalama kampanyası var" diyen Özdemir, "Bu karalama kampanmyası büyük bir komploya doğru gidiyor. İşin bir ucunda Amerika var bir ucunda Osman Kavala var" diye konuştu.

Aydıntaşbaş'ın ABD'nin önde gelen Brookings Enstitüsü'nde araştırmacı olarak kabul edilmesinin, son yıllarda ABD'de arka planda kaldığını savunduğu Barkey'in açıklamalarının zamanlamasında etkili olmuş olabileceğini kaydeden Özdemir, "muhalif medyayı" da eleştirdi. Özdemir, Aydntaşbaş'a karşı yapılan yayınların, öbe sürülen iddiaların ve dava sürecinin, "Türkiye'nin durumunu da, medyanın durumunu da, Isman Kavala'ya yöneltilen suçlamaların boşluğunu da gösterdiğini" dile getirdi.

 

Kaynak: T24



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER