Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Cumhuriyet´in Suriyeli Düşmanlığı Bu Kez Çocukları Hedef Aldı!

Suriyeli mazlumlara düşmanlıkta sınır tanımayan Kemalist nefret dalgasının hedefinde bu kez doğrudan Suriyeli çocuklar var! Kaynak: Cumhuriyet´in Suriyeli Düşmanlığı Bu Kez Çocukları Hedef Aldı!

Cumhuriyet´in Suriyeli Düşmanlığı Bu Kez Çocukları Hedef Aldı!

Cumhuriyet bugün internet sitesinde yaptığı haberle hükümet politikalarını eleştirme adına doğrudan ırkçı bir tutum sergilemekten çekinmediğini gösterdi. Gazete ?MEB´in parasını Suriyeli çocuklara harcamışlar? şeklindeki vurguyla sokaklara taşırılan ırkçı kışkırtmaları besleyen bir tutum sergiledi.

Görüntüye bakıldığında Yeniçağ gazetesinden alıntıyla oluşturulan haberin içeriğinde MEB´in ihale usulü ve harcamalarına ilişkin bazı sorular soruluyor. Ama öne çıkarılan şeyin devletin sınırlı imkanlarının Suriyeli muhacirlere harcandığı tezi olduğu açıkça görülmekte.

Eğer niyet MEB´in ihale sürecindeki usulsüzlüğü ise başlık buna göre oluşturulabilirdi ama bunu yapmak yerine ?paramız elin Arabının çocuklarına harcandı? mesajı verilmek suretiyle doğrudan ırkçılık ve ötekileştirme propagandasına malzeme sağlandığı görülmekte.

 



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER