Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Cumhurbaşkanlığı'ndan Şahap Kavcıoğlu açıklaması

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Reuters’ın Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Şahap Kavcıoğlu ile ilgili haberinin yalan olduğunu açıkladı.

Cumhurbaşkanlığı

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Reuters’ın Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Şahap Kavcıoğlu ile ilgili haberinin yalan olduğunu açıkladı.

Reuters, " Erdoğan'ın, Merkez Bankası Başkanı Kavcıoğlu’na da güvenini kaybetme noktasına geldiğini" yazdı. İletişim Başkanı Fahrettin Altun'dan açıklama geldi.

Reuters haber ajansı Ankara'daki kaynaklarına dayandırdığı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu'ndan 'soğuduğunu' iddia eden bir haber yayınladı.

Haberde Erdoğan'ın yedi ay önce göreve getirdiği Kavcıoğlu’na "güvenini kaybetme aşamasına geldiği, son haftalarda iletişiminin de belirgin şekilde azaldığı" iddia edildi. İletişim Başkanı Fahrettin Altun, haberle ilgili olarak sosyal medyada bir açıklama yaparak, "Büyük kuruluşların bile bu tür yalanları dolaşıma sokması endişe vericidir" dedi.

Reuters haberinde, "Konunun hassasiyeti nedeniyle ismini vermek istemeyen kaynaklar" Erdoğan'ın daha önce beklediği faiz indirimlerinin geçtiğimiz aya kadar yapılamamış olmasından hayal kırıklığı yaşadığını ifade etti.

Altun açıklamasında, “Yalan haber eskiden sosyal medyanın sorunuydu. Artık ana akım medyanın da aynı meseleden muzdarip olduğu anlaşılıyor. Büyük kuruluşların bile bu tür yalanları dolaşıma sokması endişe vericidir” dedi.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER