Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Cumhurbaşkanlığı kabine toplantısı başladı! Erdoğan toplantı sonrasında kamera karşısına geçecek

Erdoğan, toplantı sonrasında basın açıklaması gerçekleştirecek. Toplantıda, 4 günlük sokağa çıkma yasağı da masaya yatırılacak.

Cumhurbaşkanlığı kabine toplantısı başladı! Erdoğan toplantı sonrasında kamera karşısına geçecek

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı. Tarabya'daki Hubet Köşkü'nde gerçekleştirilen kabine toplantısı, saat 15.12'de başladı.

ERDOĞAN KAMERA KARŞISINA GEÇECEK

Kabine toplantısı, dördüncü kez video konferans yöntemiyle gerçekleştirildi. Erdoğan'ın, Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı'nın ardından açıklama yapması bekleniyor.

KOCA, SUNUM YAPACAK

Toplantının ana gündem maddesi, koronavirüsle mücadelede gelinen son durum ve atılacak yeni adımlar olacak. Bu kapsamda Sağık Bakanı Fahrettin Koca'nın bir sunum yapması bekleniyor.

DÖRT GÜNLÜK YASAK MASAYA YATIRILACAK

Toplantıda ilk olarak 23-24-25-26 Nisan'ı kapsayan dört günlük sokağa çıkma yasağı ilan edilmesi önerisi tartışılacak. Ancak bir süre önce gündeme gelen bu formüle Ramazan ayı öncesine denk geldiği için marketlerde yığılmaya yol açabileceği gerekçesiyle sıcak bakılmıyor. İkinci formül ise 23-24 Nisan'da dışarıdaki yoğunluğun artmaması için sadece marketlerin açık kalması ve diğer iş yerlerinin tamamının kapalı olmasına dönük öneri olacak. Yine formüle göre, 25-26 Nisan'da 30 büyükşehir ve Zonguldak'ta son iki haftadır uygulanan hafta sonu sokağa çıkma yasağının devam etmesi öngörülüyor.

RAMAZAN AYI TEDBİRLERİ DE MASADA

Bugünün önemli başlıklarından biri de Ramazan ayı tedbirleri. Diyanet İşleri Başkanlığı teravih namazının camilerde kılınmayacağını duyurmuştu. Aynı zamanda vatandaşların iftar daveti yapmamaları çağrısında bulunmuştu. Bu konu da bakanlar kurulunun önemli başlıklarından.

Kaynak. sondakika.com



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER