Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, `Paralel örgütle birlikte saf tutmuşlar` dedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Önlerinde ana muhalefet partisi var, arkalarında bölücü örgütün güdümündeki partiyle paralel örgüt birlikte saf tutmuş durumda" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, `Paralel örgütle birlikte saf tutmuşlar` dedi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Trabzon Atatürk Alanı`nda gerçekleştirilen toplu açılış töreninde halka hitap etti.Erdoğan, "Bu seçim yeni Türkiye`nin inşasını isteyenlerle eski Türkiye`yi hortlatmak isteyenlerin seçimine dönüştü. Ben `yeni anayasa, başkanlık sistemi` dedikçe birileri giderek daha hırçın şekilde eski Türkiye`nin alışkanlıklarına sarılıyor" şeklinde konuştu."Gide gide tek parti CHP`si dönemine kadar vardılar" diyen Erdoğan, "Proje olarak da ortaya bir eski Türkiye koalisyonu kurdular. Önlerinde ana muhalefet partisi var, arkalarında bölücü örgütün güdümündeki partiyle paralel örgüt birlikte saf tutmuş durumda" şeklinde konuştu.Erdoğan, "Bak dikkat edin, saf dediysek sanmayın namaz safı. Bunlarınki milletin inancına, kültürüne, tarihine, değerlerine saldırı safı" dedi.

"Allah'tan başka kimsenin karşısında eğilmeyiz"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kimi Pensilvanya karşısında eğilir, kimi paranın karşısında eğilir, kimi makamın karşısında eğilir ama biz Allah'tan başka kimsenin karşısında eğilmedik, eğilmeyeceğiz" ifadelerini kullandı.Erdoğan, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Utanmadan sıkılmadan diyorlar ki `Bunların eseri yok`. Elinize dilinize dursun. Şu anda sadece İstanbul'un Marmaray'ında, 18 ay oldu açılışını yapalı, geçenlerin miktarı ne oldu biliyor musunuz, 73 milyon."

"Benim evlatlarım bu ülkenin vatandaşı değil mi?"

Erdoğan, "Benim evlatlarım, bu ülkenin vatandaşı değil mi? Bu ülkenin vatandaşı. Sosyal faaliyetlerde de bulunacaklar, iş de yapacaklar, yeter ki devlette iş yapmasınlar" dedi.

"Bu Türkiye eski Türkiye değil"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bu Türkiye, eski Türkiye değil. Eski Türkiye`de o arabalara binmek lükstü. Diyanet İşleri Başkanlığımıza laf uzattırmayacağız. Onlar istediği kadar saldırsın" şeklinde konuştu.

"İş var ama iş beğendiremiyorsunuz"

Erdoğan, "İş yok değil, var ama iş beğendiremiyorsunuz. Ne istiyorlar biliyor musunuz, `Bana devlette iş ver, devlette.` Özel sektör iş değil mi?" ifadelerini kullandı.

"Türkiye 2023 hedeflerine ulaşmak için rüzgar bekliyor"

Türkiye`nin dalgalanmak, 2023 hedeflerine ulaşmak için rüzgar beklediğini belirten Erdoğan, "Ben de işte buna, karınca kararınca katkı vermeye çalışıyorum. Ben ne yapıyorsam milletim için yapıyorum, milletimle birlikte yapıyorum. İnşallah yeni Türkiye`yi de milletimle, Karadeniz`le, Trabzon`la birlikte inşa edeceğiz" dedi.

Erdoğan, "Türkiye`yi de dolaşacağım, dünyayı da dolaşacağım. İş adamlarımızı yanıma alacağım, onlarla beraber dolaşacağım" diyerek konuşmasına şöyle devam etti:

"Niye? Çünkü yeni Türkiye`ye bu lazım. Hedeflerimizi anlatmak için geziyorum. İstiyorlar ki meydanı boş bırakayım, istedikleri gibi at oynatsınlar. Yok öyle yağma."

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Şimdi nerede kubbeler yükseliyorsa, nerede minareler yükseliyorsa bunlar rahatsız oluyor. Çok rahatsız oluyorlar. Bunların listesinde hizmet namına hiçbir şey yok. Onun yerine ne var, tek parti dönemi, yıktıkları, sattıkları, harap ettikleri camiler var" şeklinde konuştu.

Kaynak : AA


Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER