Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Meral Akşener'e 'Netanyahu' tepkisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Meral Akşener'in 'Netanyahu' benzetmesiyle ilgili "Filistin dendiği zaman benim ciğerlerim adeta sese gelir ve o, Filistin’in haritadaki yerini bilmeyecek kadar zavallıdır." dedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan,  İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in "Gözümüzün önünde kadınlar, çocuklar katlediliyor. Bir anlamda Sayın Erdoğan'ın İsrailli versiyonu olan Netanyahu, siyasi rakiplerini baltalamak için sivillerin ve çocukların hayatlarına kastetmekten geri durmadı" ifadelerine cevap verdi.

Erdoğan, “Kütüphane Söyleşileri” programında, Türkiye’nin farklı illerinden gençlerle bir araya geldiği programda " Filistin dendiği zaman benim ciğerlerim adeta sese gelir ve o, Filistin’in haritadaki yerini bilmeyecek kadar zavallıdır." diyerek cevap verdi.

"Şimdi utanmadan sıkılmadan kalkıp beni Netanyahu ile aynı kefeye koyacak kadar ahlaksızlaşan bizde siyasetçi var." diye açıklamada bulunan Erdoğan, "Benim İsrail’in Başbakanı ile Davos’ta bir maceram oldu. Davos’ta o zamanki İsrail Başbakanına verdiğim cevabı tüm dünya biliyor." dedi.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER