Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşuyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti Eskişehir Genişletilmiş İl Danışma Toplantısı'nda konuşuyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşuyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti Eskişehir Genişletilmiş İl Danışma Toplantısı'nda konuşuyor.

Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şu şekilde:

Gördüğünüz gibi dimdik ayaktayız. Milletimizin kardeşliğini güçlendirmek dışında şimdiye kadar hiçbir amaç gütmedik, gütmüyoruz. Üzerine basa basa ifade etmek isterim ki dün olduğu gibi bugün de Türkiye'de; Huzurun, barışın, kalkınmanın istikrarın teminatı AK Parti ve Cumhur İttifakı'dır. Son 19 yılda karşılaştığımız nice badireyi nasıl suhuletle atlattıysak, Cumhuriyetimizin 100. yılını kutlayacağımız 2023 limanına da ülkemizi İnşallah selametle kavuşturacağız.

Dünyanın en büyük 10 ekonomisinden biri olma hedefimize eninde sonunda muhakkak ulaşacağız. Bu uğurda hız kesmeden devam ediyoruz. Türk ekonomisini yatırım, üretim, ihracat ve istihdam sütunları üzerinde yükseltmek için yurt içinde ve yurt dışında çalışıyoruz. Bu amaçla hafta başından itibaren 3 ülkeyi kapsayan, 4 günlük bir Afrika seyahati gerçekleştirdik.

Farklı alanlarda 7 anlaşmaya imza attık. Togo'da aynı şekilde işbirliği imkanlarını geliştirecek verimli görüşmeler yaptık ve yine Togo'da bölge ülkelerini de davet etmek suretiyle Burkina Foso'yla orada bir görüşme yaptık. 4 ülkeyle yaptığımız görüşme çok manidardı. Afrika'nın 210 milyonu bulan nüfusuyla en kalabalık ülkesi Nijerya'da da birçok aland önemli kararlar aldık.



Anahtar Kelimeler: Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşuyor

Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER