Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Cumhurbaşkanı danışmanı Hamza Cebeci'den Doğu Perinçek'in kanalına destek çağrısı!

Cumhurbaşkanı danışmanlarından Hamza Cebeci, Çin’in Türkiye’deki nüfuz ajanı gibi hareket eden Doğu Perinçek'in televizyon kanalı Ulusal Kanal’a güzellemeler yaptı ve başlatılan para toplama kampanyasına destek verdi

Cumhurbaşkanı danışmanı Hamza Cebeci

Aynı zamanda Darülaceze Başkanlığı görevini de yürüten Hamza Cebeci, ''Türkiye'nin milli kanalı'' olarak nitelendirdiği Ulusal Kanal'a gönülden 'destek verdiğini' ifade etti.

Türkiye'yi emperyalist güçlere karşı koruyormuş!

Doğu Perinçek'e ait Ulusal Kanal'da  Digiturk ve Tivibu'ya girebilme adına yardım kampanyası başlatıldı. ''Hedef 5 milyon evi daha aydınlatmak'' sloganı ile başlatılan kampanyaya Cumhurbaşkanı danışmanı Hamza Cebeci de destek verdi. Cebeci, Ulusal Kanal için ''Türkiye'yi emperyalist güçlere karşı koruyan, ülkesinin ve ülke insanının yanında olan kuruluş'' tanımını yaptı ve kendi camiasına da bu kampanyaya katılma çağrısı yaptı.

En güzel yerde olmasını istiyormuş

Cumhurbaşkanı danışmanı ve Darul Aceze Başkanı Hamza Cebeci, Digitürk ve Tivibu mecralarına girebilmeleri için destek çağrısı yaptığı Ulusal Kanal'ın 3 kez Darul Aceze için canlı yayın yaptığını vurguladı. Referans Medya’nın naklettiğine göre, Hamza Cebeci, “Gönülden destekliyorum” dediği Perinçek'in kanalı için 'olması gereken en güzel yerde olmasını arzu eder gönülden destekleriz' beyanında bulundu.

Ulusal Kanal tarafından yapılan açıklamada daha fazla izleyiciye ulaşma adına başlatılan yardım seferberliği kapsamında 1 milyon TL'nin toplandığı ve halen 2 buçuk milyon liraya ihtiyaçlarının olduğu kaydedilmişti.

 



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER