Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Cumhurbaşkanı Erdoğan: S-400´lerin yolculuk hazırlığı devam ediyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "S-400´lerin yolculuk hazırlığı devam ediyor. Yerleşim planlarının sorumluluğu da tamamen Milli Savunma, Genel Kurmay Başkanlığına ait. Gerekli planlama yapılıp, tüm S-400´ler buralarda konuşlanacaktır" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: S-400´lerin yolculuk hazırlığı devam ediyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bosna Hersek´in başkenti Saraybosna´ya hareket etmek üzere geldiği Atatürk Havalimanı´nda açıklamalarda bulundu. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın konuşmasından satır başları şöyle: 

"Balkanların huzur ve refahı bizim için önemli"

Balkanların barış, istikrar, huzur ve refahı bizim için son derece önemlidir. Ülkemizin bu coğrafyada yaşanan gelişmeleri uzaktan seyretme lüksü yoktur.

Doğu Akdeniz´deki gerilim

Şu anda sondaj gemilerimiz arama, tarama çalışmaları ile koordineli olarak kendi yol haritası içinde bu süreci devam ettiriyor. Bu konuda sağdan soldan bazı rahatsız edici sesler çıkabilir ama bu seslerin hiç birisinin bizi bu yolumuzdan alıkoymayacağını daha önce de zaten açıkladık. Bugün de aynı noktadayım, aynı şeyleri söylüyorum. Uluslararası camiada da G20´de bazı liderlere de bu hassasiyetimizi aynen ifade ettik. Yunanistan´da dün akşam sonuçlanan bir seçim oldu. Temennim odur ki Yunanistan´da yeni bir süreci barışık dayanışma içinde devam ettiririz. 

S-400´lerin teslimatı

Şu anda yolculuk hazırlığı devam ediyor. Bizim kendileriyle mutabık kaldığımız tarihler var. Yerleşim planlarının sorumluluğu da tamamen Milli Savunma, Genel Kurmay Başkanlığına ait. Onlar da planlamayı yapacaklar ve bizim önümüze getirecekler. Ondan sonra da gelen tüm S-400´ler buralarda konuşlanacaktır. S-400´ler uçakla getirilecek. Ülkemiz, bölgemiz ve özellikle dünyamız için hayırlı olsun.

Kaynak: Medya



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER